2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قلمچی داره. هم معدلت باید بالا باشه هم کلی شرایط داره. باید هیچ خونه و زمین و ماشینی به نام پدر مادرت نباشه. بابات شغل و درامدش پایین باشه، روستا یا شهر کوچیک باشید. تمام اینا توی فرم بورسیه پرسیده شده بود بعدم پرینت حساب و فیش حقوقی پدر مادرت باید ببری و همه جوره ثابت شه هیچی ندارید

قلمچی داره. هم معدلت باید بالا باشه هم کلی شرایط داره. باید هیچ خونه و زمین و ماشینی به نام پدر مادر ...

فکرنکنم اینطوری باشه مگر اینکه قانون جدید باشه

من که اون موقع ها بورسیه شدم چنین قوانینی نبود

⭕آقایون ریپلای نکنن و تو تاپیکم پست نذارن

گزینه دو نمیدونمقلمچی دارهیه فرم هست برای درخواست بورسیهاونو پر میکنی خودشون بهت زنگ میزننفرمش هم ان ...

الان زدم تو سایت نداره گزینه بورسیه برای معدل

فقط میزنه اگه مشکل مالی داری

الان زدم تو سایت نداره گزینه بورسیه برای معدلفقط میزنه اگه مشکل مالی داری

خب اره دیگه

بورسیه برای کساییه که معدل بالا و مشکل مالی دارن

اگه مشکل مالی نداری معمولی ثبتنام کن دیگه

فکرنکنم اینطوری باشه مگر اینکه قانون جدید باشهمن که اون موقع ها بورسیه شدم چنین قوانینی نبود

من فرمشو دیدم. تمام اینارو پرسیده بود چیا بنامتونه. اگر یه خونه یا یه ماشین یا یه زمین بنامتون بود اصلا فرم رو نمیتونستی ثبت کنی. تایید که میزدی میگفت نمیشه 

۱۶ملیونه عااااالان بعضیا میگن معدلت بالا باشه اوکیه

نه اگه وضع مالی تون طوری باشه که بتونید از پس هزینه اش بر بیاین هم نمیشه و هم اینکه حق تون نیست