2777
2789

میگن هشتمم مهمه

معدل کل هشتم ۱۷.۵۴

ریاضی هشتم ۱۴

علوم ۲۰

حالا اگه نهمو  معدل کل بالای۱۹ بگیرم

ریاضی ام بالای ۱۹

علومم ۲۰ 

نمیشه رفت تجربی؟ میشه رفت مدرسه نمونه؟

چون میگن  ریاضی هشتمم کم بوده اصلا نمیشه رفت تجربی چه برسه ب نمونه

چیزی ک پاین شهر بهش میگن بی ناموسی... بالاشهر بهش میگن ازدواج سفید.. پول همه چیزو قشنگ میکنه 😏😏😎

مهم نهم عزیزم

یه سری تاپیکا‌ مال خودمه یه سری هاشو برای کسی زدم ، این سیم‌کارت خیلی وقته دست من نیست و شاید داره واگذار می‌شه به فرد دیگه ( اگر کاربر جدیدی بیاد واگذار شده بهش و کاربر قبلی دیگه نیست) خلاصه من دیگه نه سایت‌میام‌نه اینجا فعالیتی دارم خدانگهدار برای همیشه نی نی سایت.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من‌ریاضی‌فیزیک‌قبول‌شدم‌نزاشتن‌برم😑

⦇میدونی‌رسیدنِ‌کِی‌قشنگه؟ بَعد‌جَنگیدن‌،بعد‌از‌سَختی‌،بَعد‌از‌اشک! اونوقتِ‌که‌از‌ته‌دلت‌میگی‌آخیش‌ارزششو‌داشت اون‌هَمه‌جنگیدن🌿👍⦈ ️    

نهم خیلی مهمه نمونه هم ازمونش ملاکه

سعی کن امتحانای خرداد رو خیلی خوب بدی

قبولم نشدی اشکالی نداره من هم فرزانگان بودم هم نمونه

واقعا دارم میگم فرق خاصی نداره اصل ماجرا خودتی که درس بخونی و قشنگ متوجه شی

هشتم مهم نیست.معدل نهمت بالا باشه اوکیه.

فقط مجموعه های نهم رو خوب یاد بگیر چون تو دهم دوباره سخت ترش میاد.

واسه نمونه هم،هم معدل باید بالا باشه (تا نهم نه هشتم) هم اینکه تست کار کنی.مثل تست های قلم چی یا کتاب ۳۱ استان 

جا اینکه رویامو پازل بچینم،ترجیح میدم حقیقتو واضح ببینم⁦;)⁩