2777
2789
عنوان

کرم پودر خوب

214 بازدید | 17 پست

دوستان من یه کرم پودر خوب می‌خوام واسه استفاده روزانه(دانشگاه مخصوصا)

ترجیحا کاورش خوب باشه و اصلا چرب نباشه

یکی دو تا مارک رو توی تاپیکری قبلی دیدم که خیلی گرون بودن

توی رنج ۳۰۰ ۴۰۰ تومن می‌خوام

و اینکه به نظرتون کرم پودر بهتره یا ضد آفتاب کرم پودری؟!

آقایون بی‌شعور، یه کمی از عقلتون کار بکشید، می‌فهمید که نباید به خانما درخواست دوستی بدید🗿 همه ی عمر و زندگیم داداش قشنگمه👫ترجمه: خانواده مثل ستاره هاست، توی تاریکی بیشتر می‌درخشه☺️✨Aile yıldızlar gibidir…En çok karanlıkta parlar👨‍👩‍👧‍👦🏡❤️

من نوتریکا میزنم ایرانیه خیلی راضی هستم

🙏💕

آقایون بی‌شعور، یه کمی از عقلتون کار بکشید، می‌فهمید که نباید به خانما درخواست دوستی بدید🗿 همه ی عمر و زندگیم داداش قشنگمه👫ترجمه: خانواده مثل ستاره هاست، توی تاریکی بیشتر می‌درخشه☺️✨Aile yıldızlar gibidir…En çok karanlıkta parlar👨‍👩‍👧‍👦🏡❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تجربه شخصیم رو بگم عزیزم،کرم پودر اصلا مناسب استفاده روزانه نیست پوستت خراب میشه ی ضد افتابspf50%بزن ...

ضدآفتاب ژیناژن استفاده می کنم و راضیم

منتها یه جای بخیه دارم روی صورتم(جوش و اینا اصلااااا ندارم)

دوست ندارم معلوم باشه

ضد آفتاب خیلی کاورش نمی کنه

اگه پوستت خوبه بی بی کرم فارماسی خوبه یا سی سی کرمش

پوستم خیلی خوبه

اصلا جوش نمی زنه

منتها جای بخیه دارم می‌خوام کاور بشه

پوستم خیلی خوبهاصلا جوش نمی زنهمنتها جای بخیه دارم می‌خوام کاور بشه

اون قسمتی که جای بخیس فقط کرم پودر بزن

کابوس ها اون چیزی نیست که تو خواب میبینی...کابوس ها؛همون چیزهایی هستن که بهت اجازه ی خوابیدن نمیدن...
ببخشید بی بی کرما کاورشون خوبه؟

من پوستم جوش اینا زیاد نداره به دردم میخوره در حد اینکه پوستت رنگش شاداب بشه خوبه حالا یه کوچولو کاور میده 

سی سی کرم کاورش بیشتره باز نگاه کن نوع پوستت چیه اونو بخر بیبی کرم برای پوستای چربه ، سی سی خشک بهتره

کابوس ها اون چیزی نیست که تو خواب میبینی...کابوس ها؛همون چیزهایی هستن که بهت اجازه ی خوابیدن نمیدن...
اون قسمتی که جای بخیس فقط کرم پودر بزن

خب دو رنگ نمیشه پوستم؟! نمی دونم دقیقا بتونم همرنگ ضد آفتابم کرم پودر پیدا کنم

حالا دنبال اینم برم جای بخیه رو لیزر کنم

واسه ۱۴ ۱۵ سال پیشه

امیدوارم جواب بده

من پوستم جوش اینا زیاد نداره به دردم میخوره در حد اینکه پوستت رنگش شاداب بشه خوبه حالا یه کوچولو کاو ...

میشه به جای کرم پودر، سی سی کرم بگیرم؟!

خب دو رنگ نمیشه پوستم؟! نمی دونم دقیقا بتونم همرنگ ضد آفتابم کرم پودر پیدا کنمحالا دنبال اینم برم جا ...

باید رنگاشون شبیه هم باشه دیگه معمولا اوکی میشه 

فارماسی مارکش کجاییه؟ خوبه؟ قیمتش چقدره

فکنم ترکیس  

خوبه تو این رنج قیمت، قیمتش حدود ۳۰۰