2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره باید بری دکتر ،قرص میده خوب میشی ،ولی اگر یه مدت کوتاهه اینجوری شدی یا از بی اعتماد به نفسی باشه ...

من بخاطر نداشتن اعتماد ب نفسه چیکارکنم؟چطور درمان میشم؟

دوستم روانشناسه بهم گفت اختلال شخصیت مرزی دارم

من بخاطر نداشتن اعتماد ب نفسه چیکارکنم؟چطور درمان میشم؟دوستم روانشناسه بهم گفت اختلال شخصیت مرزی دار ...

عزیزم برچسب اختلال زدن به کسی کار الکی و همه کس نیست حتما به روان شناس مراجعه کن اگر لازم باشه خوده روان شناس ارجاعتون میدن به روان پزشک

عزیزم سعی کن آگاهیت رو درباره ی این مسعله خیلی ببری بالا و وقتی میخوای از خونه بری بیرون حتما یکی هم ...

الان شرایطش ندارم دوباره برم ناامید شدم ن با مشاوره بهتر شدم ن دارو

من بخاطر نداشتن اعتماد ب نفسه چیکارکنم؟چطور درمان میشم؟دوستم روانشناسه بهم گفت اختلال شخصیت مرزی دار ...

اختلال شخصیت مرزی رو خوندم ،روانشناس نیستم ولی فک نکنم ادمای زیادی این اختلال رو داشته باشن و روانکاو با جلسات زیاد متوجه میشه ،اینکه خودت میدونی مشکلت اعتماد به نفسه پس ربطی به نظر دوستت نداره ،ببین با کدوم قسمت از صورت یا بدنت مشکل داری ؟ مثلا یکی صورتش خیلی لاغره بی اعتماد به نفسی زندگیشو مختل کرده فک میکنه بره بیرون مردم مسخره ش میکنن ،این میتونه اول آزمایش خون بده ،اگر مشکل تیرویید و کم خونی نداره و کاملا سالمه از فیلر استفاده کنه ،هدف گذاری کنه ،مثلا یکی دوس داره خیلی شیک بگرده ولی پول کافی نداره و‌خجالت میکشه ،عوض اینکه بشینه غصه بخوره باید هدف گذاری کنه و پول جمع کنه برای هدفش 

اعتماد به نفس پایین تو دخترای ایرانی زیاده چون عزت نفس پایینی دارن ،خودمم جزو ادمای با اعتماد به نفس نیستم ولی میدونم بیشتر مشکلات دخترا از همین هست ،نه اضطراب اجتماعی یا شخصیت مرزی !

الهی مرا آن ده که آن به ... 

10 ساله اینجوری شدم

دلیلشو میدونی خودت ؟ اگر نمیدونی برو پیش روانکاو 

من وقتی مدت زیادی هم تو خونه میشینم بعد که میخوام‌برم مترو ،اضطراب میگیره منو ،وقتی یکی زیاد تو خیابون بهم زل میزنه عصبی میشم ....ولی برای من به خاطر قند خون پایین و اعتماد به نفس نداشتن و مدت زیاد دور بودن از اجتماع هست که گاهی تو زندگی پیش میاد 

اگر بتونی علتشو پیدا کنی بعدا به فکر قرص خوردن باشی بهتره

الهی مرا آن ده که آن به ...