fatemesadat_69 مدیر استارتر عضویت: 1397/03/13 تعداد پست: 560 عنوان برا سرمایه گذاری با سود ماهانه چه پیشنهادی دارین 127 بازدید | 6 پست سلاممن میخوام طلاهامو بفروشم با پولش تو یه کاری که ماهانه سود بده سرمایه بذارم ولی هیچ ایده ای ندارمخیلی احتیاج دارم ماهانه یه پولی دستم بیاد واقعا تو خرج روزانه ام موندمشما ایده ای دارین که سودش خوب باشه؟ خدايا نسل سالم و صالح و خوشگل و بابركت و عاقبت به خير و محب اهل بيت قسمت همه بكن، الهى آمين 1403/08/03 | 17:40 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نیکانعزیزم عضویت: 1396/10/28 تعداد پست: 2190 بزار بانک.یا جنس بخر تو خونه بفروش.یا دستفروش در پترو یا جای شلوغ. خدای بزرگ همیشه دوستت دارم. به لطف قرآن و ذکر های جلاله و اسماالحسنی حالم بهتر میشود.
مهدی6923 عضویت: 1402/10/18 تعداد پست: 5480 یه مدت دیگه طلاها رو نگهداری بعد بفروشید بزرگترین باری که کودک باید بدوش بکشد، زندگی نزیسته والدین است.
fatemesadat_69 مدیر استارتر عضویت: 1397/03/13 تعداد پست: 560 چقد میخای سرمایه گذاری کنی؟ حدود ۲۰۰ یا ۳۰۰ تومن احتمالا میشه قیمت دقیقش ندارم خدايا نسل سالم و صالح و خوشگل و بابركت و عاقبت به خير و محب اهل بيت قسمت همه بكن، الهى آمين
fatemesadat_69 مدیر استارتر عضویت: 1397/03/13 تعداد پست: 560 بزار بانک.یا جنس بخر تو خونه بفروش.یا دستفروش در پترو یا جای شلوغ. آخه طلا بفروشم پولش بذارم بانک که خیلی ضرره تا مجبور نشم نمیخوام اینکارو کنمفروشندگی و اینام اصلا به روحیات من نمیخوره من اصلا بلد نیستم از اینکارا خدايا نسل سالم و صالح و خوشگل و بابركت و عاقبت به خير و محب اهل بيت قسمت همه بكن، الهى آمين
fatemesadat_69 مدیر استارتر عضویت: 1397/03/13 تعداد پست: 560 کسی تجربه صندوق های سرمایه گذاری داره؟ یا مثلا ماشین اجاره دادن یا هر چیز دیگهپس مردم چجوری پول درمیارن 🥲 خدايا نسل سالم و صالح و خوشگل و بابركت و عاقبت به خير و محب اهل بيت قسمت همه بكن، الهى آمين