2777
2789
عنوان

آرزوهامون

75 بازدید | 12 پست

آرزوهامون رو باید خاک کنیم قیمت سکه و دلار داره دقیقه به دقیقه میره بالا. ازدواج و بچه برای خیلی از ماها کنسله😔حتی یه گوشی ساده هم شده آرزو.

هعی الان چنده

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

باید برای بچه دار شدن و ازدواج سطح توقعات رو بسیار پایین بیاریم ولی هنوز یسری منتظر یخچال ال جی تو جهیزین 

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

باید برای بچه دار شدن و ازدواج سطح توقعات رو بسیار پایین بیاریم ولی هنوز یسری منتظر یخچال ال جی تو ج ...

با توقعات( خیلی خیلی خیلی) پایین باز هم برای بعضی ها ازدواج خیلی سخته

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹
باید برای بچه دار شدن و ازدواج سطح توقعات رو بسیار پایین بیاریم ولی هنوز یسری منتظر یخچال ال جی تو ج ...

نیازی به پایین اوردن سطح توقعات نیست. هرچیزی یه حد استانداردی داره اگه از اون حد پایین تر باشه همون بهتر که اتفاق نیوفته.

-𝗡𝗮𝗿𝘂𝘁𝗼🀄-
با توقعات( خیلی خیلی خیلی) پایین باز هم برای بعضی ها ازدواج خیلی سخته

دیگه وقتی شما نتونی حقوق ۸ الی ۱۰ جور کنی واقعا مشکل از خودته 

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

نیازی به پایین اوردن سطح توقعات نیست. هرچیزی یه حد استانداردی داره اگه از اون حد پایین تر باشه همون ...

درسته کسی که حقوق ۵ داره الان نباید بره خاستگاری 

دیگه وقتی شما نتونی حقوق ۸ الی ۱۰ جور کنی واقعا مشکل از خودته

به نظرت با حقوق ۸ الی ۱۰ تا چندسال صبر کنی میشه خونه خرید؟ 

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹
به نظرت با حقوق ۸ الی ۱۰ تا چندسال صبر کنی میشه خونه خرید؟

اجاره میشه کرد توی منطقه پایین شهر و .. یا حتی خیلی وقت ها اگر خونه پدر داماد یکم بزرگ باشه میشه سال های اول رفت اونجا 

اجاره میشه کرد توی منطقه پایین شهر و .. یا حتی خیلی وقت ها اگر خونه پدر داماد یکم بزرگ باشه میشه سال ...

آهان

خب خداروشکر

ادامه ندم بهتره

شب خوش عزیزم