نیلوفرکم مدیر استارتر عضویت: 1403/02/06 تعداد پست: 768 عنوان منظورش از این حرکت چیه 83 بازدید | 16 پست وقتی یه دختر داره با یه پسر حرف میرنه دوست همون پسر میاد به دختره با حالت خنده میگه هنوز شک دارید بعد دست اون پسررم با لبخند فشار میده و میرهیعنی منظورش از این حرکت چی بود خستم از همه چیز، برام دعا کنید 1403/08/03 | 12:22 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
m4mmm عضویت: 1399/03/09 تعداد پست: 16908 به تو چه بگین دعاتون کنم هرموقع خواستین♡.توی تاپیک هایی ک میخوان واسشون دعا کنید من رو تگ کنید. شما هم اگه دوست داشتید دعام کنید♥️♥️
kord98 عضویت: 1403/05/15 تعداد پست: 4740 دخترو پسر داشتن درباره چی حرف میزند شاید ربط به اون داشته باشه به نام خداوند رنگین کمان!) بچه ها نخندینا!) بارون اومدو یادم داد!) به مامان چیزی نگو!) بچه ها ناموسا کمک!) 🖤
نیلوفرکم مدیر استارتر عضویت: 1403/02/06 تعداد پست: 768 یا کلا عادت داره از رو دوسداشتنه یا یه نشونه بینشونه یعنی مثلا ممکنه به اون دختر حسی داشته باشه یا مثلا تیکه انداخته یا چه نشونه دیگه ای؟ خستم از همه چیز، برام دعا کنید
نیلوفرکم مدیر استارتر عضویت: 1403/02/06 تعداد پست: 768 دخترو پسر داشتن درباره چی حرف میزند شاید ربط به اون داشته باشه دختره قبلا از اون پسره درباره کارش مشورت گرفته بوده بعد اون دوستش هم اومد ازش در همون باره پرسید داشتن درباره همون موضوع صحبت میکردن خستم از همه چیز، برام دعا کنید
الیزارا عضویت: 1402/09/12 تعداد پست: 14953 یعنی مثلا ممکنه به اون دختر حسی داشته باشه یا مثلا تیکه انداخته یا چه نشونه دیگه ای؟ نه مگه نمیگی دست پسره رو فشار داده میگم یه نشونه بین دوتا پسر باشه مثلا بفهمونه که حواست باشه و اینا
ملکا1400 عضویت: 1402/03/03 تعداد پست: 4406 امان از احساس نوجوانی که طرف عطسه هم کنه میگه منو دید عطسه زد😁 کاربری دس دو نفره من و مامانم تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻
kord98 عضویت: 1403/05/15 تعداد پست: 4740 یعنی مثلا ممکنه به اون دختر حسی داشته باشه یا مثلا تیکه انداخته یا چه نشونه دیگه ای؟ نه بابا بنظرم منظور خاصی نداره به نام خداوند رنگین کمان!) بچه ها نخندینا!) بارون اومدو یادم داد!) به مامان چیزی نگو!) بچه ها ناموسا کمک!) 🖤
نیلوفرکم مدیر استارتر عضویت: 1403/02/06 تعداد پست: 768 نه مگه نمیگی دست پسره رو فشار داده میگم یه نشونه بین دوتا پسر باشه مثلا بفهمونه که حواست باشه و اینا اره شاید همین باشع ولی به نظرت مثلا حواسش به چی باشه به اون دختره یا تیکه بوده که داری مخ میزنی؟ خستم از همه چیز، برام دعا کنید
نیلوفرکم مدیر استارتر عضویت: 1403/02/06 تعداد پست: 768 امان از احساس نوجوانی که طرف عطسه هم کنه میگه منو دید عطسه زد😁 یه چیزی رو تو زندگیت بدون احساس ادما رو از رفتارشون بفهم حتی اگر حس بدی باشه، دوم اینکه قضاوت نکن طرف تاپیک چندسالشه خستم از همه چیز، برام دعا کنید
نیلوفرکم مدیر استارتر عضویت: 1403/02/06 تعداد پست: 768 نه بابا بنظرم منظور خاصی نداره پس چرا این حرکتو زد احه اهل اینکارا نبود که بیاد تیکه بندازه بره خستم از همه چیز، برام دعا کنید
kord98 عضویت: 1403/05/15 تعداد پست: 4740 پس چرا این حرکتو زد احه اهل اینکارا نبود که بیاد تیکه بندازه بره حرکت خاصی نبوده تیکه هم نبوده یه چیزی از دهنش درومده دیگه بیخیال بابا حبیب به نام خداوند رنگین کمان!) بچه ها نخندینا!) بارون اومدو یادم داد!) به مامان چیزی نگو!) بچه ها ناموسا کمک!) 🖤
الیزارا عضویت: 1402/09/12 تعداد پست: 14953 اره شاید همین باشع ولی به نظرت مثلا حواسش به چی باشه به اون دختره یا تیکه بوده که داری مخ میزنی؟ هرچیزی ممکنه باشه ما که نمیدونیمشایدم حالت صمیمیت باشه چون برا خودم پیش اومدهنمیشه الکی قضاوت کرد
ملکا1400 عضویت: 1402/03/03 تعداد پست: 4406 یه چیزی رو تو زندگیت بدون احساس ادما رو از رفتارشون بفهم حتی اگر حس بدی باشه، دوم اینکه قضاوت نکن طر ... سم امروز😁 کاربری دس دو نفره من و مامانم تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻