2777
2789
عنوان

منظورش از این حرکت چیه

83 بازدید | 16 پست

وقتی یه دختر داره با یه پسر حرف میرنه دوست همون پسر میاد به دختره با حالت خنده میگه هنوز شک دارید بعد دست اون پسررم با لبخند فشار میده و میره

یعنی منظورش از این حرکت چی بود

خستم از همه چیز، برام دعا کنید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دخترو پسر داشتن درباره چی حرف میزند شاید ربط به اون داشته باشه

به نام خداوند رنگین کمان!)   بچه ها نخندینا!)     بارون اومدو یادم داد!)   به مامان چیزی نگو!)       بچه ها ناموسا کمک!) 🖤

دخترو پسر داشتن درباره چی حرف میزند شاید ربط به اون داشته باشه

دختره قبلا از اون پسره درباره کارش مشورت گرفته بوده بعد اون دوستش هم اومد ازش در همون باره پرسید داشتن درباره همون موضوع صحبت میکردن

یعنی مثلا ممکنه به اون دختر حسی داشته باشه یا مثلا تیکه انداخته یا چه نشونه دیگه ای؟

نه مگه نمیگی دست پسره رو فشار داده میگم یه نشونه بین دوتا پسر باشه مثلا بفهمونه که حواست باشه و اینا

امان از احساس نوجوانی که طرف عطسه هم کنه میگه منو دید عطسه زد😁

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻
یعنی مثلا ممکنه به اون دختر حسی داشته باشه یا مثلا تیکه انداخته یا چه نشونه دیگه ای؟

نه بابا بنظرم منظور خاصی نداره

به نام خداوند رنگین کمان!)   بچه ها نخندینا!)     بارون اومدو یادم داد!)   به مامان چیزی نگو!)       بچه ها ناموسا کمک!) 🖤

نه مگه نمیگی دست پسره رو فشار داده میگم یه نشونه بین دوتا پسر باشه مثلا بفهمونه که حواست باشه و اینا

اره شاید همین باشع ولی به نظرت مثلا حواسش به چی باشه به اون دختره یا تیکه بوده که داری مخ میزنی؟ 

امان از احساس نوجوانی که طرف عطسه هم کنه میگه منو دید عطسه زد😁

یه چیزی رو تو زندگیت بدون احساس ادما رو از رفتارشون بفهم حتی اگر حس بدی باشه، دوم اینکه قضاوت نکن طرف تاپیک چندسالشه

پس چرا این حرکتو زد احه اهل اینکارا نبود که بیاد تیکه بندازه بره

حرکت خاصی نبوده تیکه هم نبوده یه چیزی از دهنش درومده دیگه بیخیال بابا حبیب

اره شاید همین باشع ولی به نظرت مثلا حواسش به چی باشه به اون دختره یا تیکه بوده که داری مخ میزنی؟

هرچیزی ممکنه باشه ما که نمیدونیم

شایدم حالت صمیمیت باشه چون برا خودم پیش اومده

نمیشه الکی قضاوت کرد

یه چیزی رو تو زندگیت بدون احساس ادما رو از رفتارشون بفهم حتی اگر حس بدی باشه، دوم اینکه قضاوت نکن طر ...

سم امروز😁

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻