2777
2789
عنوان

مرده چقدر هیز بود🫤

450 بازدید | 24 پست

چقدر بدم اومد

رفته بودم بازار

یه مرده حدود 38 اینا بود داشت از رو برو میومد یکدفعه سرشو چرخوند انگار یه چی دیده باشه برگشت راهشو تغییر داد نگاهشو دنبال کردم دیدم جلو تر یه خانومه مانتو کوتاه پوشیده باسنش خیلی بزرگ بود و کمر باریک یه کمربند ام بسته بود 

راه خودمو میرفتم نگاه میکردم ببینم این مرده که افتاد دنبالش چیکار می‌کنه 

عوضی هی نزدیک این خانوم میشد از پشت 

خانومه ام با رفیق‌اش اومده بود اصلا متوجه نبود هرجا اینا رفتن رفت آخرش دخترا رفتن داخل فروشگاه دیگه نتونست بره تا آخرین لحظات چشمش دنبالش بود😂

یعنی اگه پسر بودم و زور داشتم میزدم ده تیکه میکردم پیر بدرد نخورو

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش پسر بودم فکشو میاوردم پایین

انگار به خواهر خودم نگاه کرده باشه چقدر بدم اومد 

تنها کاری که ما زنا میتونیم بکنیم یه هشدار به هم جنسمون بدیم که اونم اگه بدش نیاد 

میخواستم برم به خانومه بگم گفتم حالا فکر می‌کنه از خودم میگم یا بدم اومده گفتم بیخیال

38 که باز جوونه از اون پیرترا باید ترسید میان کنارت وایمیستن انگار که حواسشون نیست دستشونو کنار بدن نگه میدارن بعد میچسبونن بهت هرچیم بری اونور باز میان تاحالا یکی دوبار پیش اومده برام بعد قشنگ کابلو میگیره که چیزیم بگی بگه برو بابا من اصن با تو کار ندارم

38 که باز جوونه از اون پیرترا باید ترسید میان کنارت وایمیستن انگار که حواسشون نیست دستشونو کنار بدن ...

دقیقا مردمم میگن این پسره از سرش گذشته 

یعنی یارو یک کیلومتر راهشو تغییر داد که فقط نگاه کنه به این خانوم🫤 حالا نگاه کردنش هیچ وقتایی که شلوغ میشد هی نزدیکش میشد مثلاً از پشت آدم اومده نفهمیده خورده بهش 

ولی خانومت حواسشون باید باشه چهار طرف اینام جزو آزار جنسی میشه 😢

این بدبخت ک جوون تره امروز یه پیر مرد هاف هافو مث جغد داشت بچه دبیرستانیا رو نگاه میکرد😑😐😑😐😑😐😑😐فکر کنم ۷۵ یا ۸۰ بود پیر سگ

▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█

دقیقا مردمم میگن این پسره از سرش گذشته یعنی یارو یک کیلومتر راهشو تغییر داد که فقط نگاه کنه به این خ ...

خیلیا وقتا حتی کسایی ک حجاب داشته باشن ازار جنسی میشن

حتی به نوزاد تجاوز میشه

خدا لعنتشون کنه چقدر بعضی مردا حرومین کثافت