2777
2789
عنوان

مرده چقدر هیز بود🫤

| مشاهده متن کامل بحث + 454 بازدید | 24 پست

ماشاالله به غیرتتون  

توجه توجه من اینجام که با تاپیکای متفرقه شوخی کنم  یکم حال وهوای گرفته سایت عوض شه.  بهرحال قصد وغرزی در بین نیست .اگه هم باعث شدم کسی ناراحت وآزرده خاطر بشه واقعا از صمیم قلب معذرت میخوام وعذرخواهی میکنم  انشاالله  که دل همتون شاد باشه وزندگی بر وفق مرادتون .
دقیقا مردمم میگن این پسره از سرش گذشته یعنی یارو یک کیلومتر راهشو تغییر داد که فقط نگاه کنه به این خ ...

خیلیا وقتا حتی کسایی ک حجاب داشته باشن ازار جنسی میشن

حتی به نوزاد تجاوز میشه

خدا لعنتشون کنه چقدر بعضی مردا حرومین کثافت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مطمئنا فقط اون پسره نبوده بقیه هم دیدن ، دیدنیها رو بالاخره میبینن یکی خیره میشه یکی با تعجب نگاه می ...

یک لحظه انگار یه وسیله میبینی سریع برمی‌گردی انگار این فقط اومده دچبود دنبال اون وسیله برق گرفتتش برگشت افتاد پشتش

میدونم الان میریزین سرم  

ولی وقتی ریخته بیرون خب نگا میکنن😐😂

اون هیز هم دنبال همچین چیزیه

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..

دقیقا مردمم میگن این پسره از سرش گذشته یعنی یارو یک کیلومتر راهشو تغییر داد که فقط نگاه کنه به این خ ...

اره دوبار یکی بزنه زیر گوششون شاید یکم ادم بشن که البته بازم فکرنکنم تاثیر کنه

باید جلو اشناهاش بی ابرو شه

انگار به خواهر خودم نگاه کرده باشه چقدر بدم اومد تنها کاری که ما زنا میتونیم بکنیم یه هشدار به هم جن ...

من یه زنم وباسن بزرگ وکمر باریک ببینم خوشم میاد هیزهم خودتونین😁😁😁شما چرا ناراحت وعصبانی شدید مثل اون اقای بیچاره که بخاطر دعوای دوتا دختر بادوتا پسر که پسره دست دختررو بزور میکشید خودشو به کشتن داد بعدا معلوم شد دوست دختر دوست پسر بودن اون خانم اگه نمیخواست نگاش کنن اینجوری نمینداخت بیرون

لطفا لایک نکنید💗  شیدای فاطمه(س)💖💖💖مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما ...غافل از انکه خدا هست دراندیشه ی ما ....