2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

زمان دانشجو بودن همش نگران سرکار شدن بودم و اصلا از درس خوندنم لذت نبردم الان سرکارم و اون روزا برنمیگرده

و عشق 

به سوی الله بازگردید قبل از اینکه به سوی او بازگردانیده شوید...من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

هیچوقت نذاشتن از جنسیتم راضی باشم

جلوی دیگران خوردم میکردن و... 

منتها من از اینها درس گرفتم و مثل خودشون نشدم:) 

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵

نداشتن آزادی . تولد دوستام نمیزاشتن برم . اون زمان دبیرستانیا صورتشونو اصلاح میکردن ولی مادرم حتا نمیزاشت موهای دستمو بزنم چه برسه صورت پیش دوستام خجالت میکشیدم . 

با دوستام حق نداشتم برم . زمان کنکور میخواستم برم کتابخونه که یه ربع فاصله داشت تا خونمون اونجا درس بخونم اجازه نمیدادن . 

همیشه رئیس اونا بودن هرچی میگفتن باید گوش میکردم . 

بعد ازدواجم هم میخواسنم با نامزدم دوتایی بریم مشهد سه روزه  اجازه ندادن کلی هم کتک خوردم .

اینکه برای هرخرج کوچیکی که برات میکنن کلی منت میزارن . مثل گرفتن یه لباس عید یا...

آنچه قسمت توست ساده از کنارت نخواهد گذشت

اینکه شوهرم نمیذاره تنهایی برم بیرون و با دوستام ارتباط داشته باشم اما خودش ...🚶‍♀️

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

نداشتن آزادی . تولد دوستام نمیزاشتن برم . اون زمان دبیرستانیا صورتشونو اصلاح میکردن ولی مادرم حتا نم ...

همسر منم نمیذاره آرایش کنم بیرون و نمیذاره موهام رنگ کنم ❤️‍🩹

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

🥺🥺

باورت میشه یک بار بهم محبت نکردن از موقع ایی که به دنیا اومدم تا الان

بهشون میگم از خاطره کودکی ایم بگید بهم میگن یادمون نمیاد چطور بزرگ شدی ولی مال بقیه خواهر و برادر هام رو میدونن 😭

باورت میشه یک بار بهم محبت نکردن از موقع ایی که به دنیا اومدم تا الانبهشون میگم از خاطره کودکی ایم ب ...

🥺آخی عزیز دلم واقعا تبعیض و بی محبتی بچه هارو داغون میکنه اصلا هم براشون مهم نیست اعتراضی هم بکنیم میگن پرتوقع شدی ..

از اسم کاربریم سو استفاده نکن 🥺