2777
2789

سلام 

هر تمرین و کاربرگی معلم میده یا جواب سوالای نگارش و کتاب ریاضی رو زنگ میزنه یا پیام میده که برام بفرست.

پسرم ناراحت میشه میگه چرا خودش نمینویسه از من میگیره 

اوایل میگفتم اشکال نداره شاید کمک نیاز داره

ولی دیدم هر دفعه و هر روز پیام میده برام بفرست 

خودمم دیگه دلم نمیخواد زحمت پسرمو بدم بهش 

همسایمونم بودن قبلا حس اشنایی داره و انگار دیگه همش باید جوابا رو بهش بدم.

یبار که گفت برام جوابارو بفرست بهش گفتم اگه جایی مشکل داره بگو براش توضیح بدم

یعنی هرچقد توضیح و راهنمایی بخواد با کمال میل براش انجام میدم ولی جوابی پسرم نوشته رو دیگه دلم نمیخواد بدم بهش😏

نظر شما چیه

کلاس چهارمن

اللّهم عجّل لولیک الفرج

نده

در فراموشی فرو می‌رم و اندیشه‌ی او، آخرین نیایشِ من است.اگر مرگم فرا رسید و یکدیگر را ندیدیم؛ فراموش نکن که من دیدار تو را بسیار آرزو کردم...هیچ اندوهی تمام نمی‌شود، اما همه چیز می‌گذرد.                                      حامی حیوانات🌱دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑      اوست‌ کوروش، پسر بهشت‌ در اوستا، سیروس در تورات و سایروس در انجیل   گفتار نیک، پندار نیک، کردار نیک

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حالا زحمتی نداره اما بهش بگو اینجوری بچش بیسواد میمونه

هیچ دليلی ندارد به توهمات و خرافات ديگران احترام بگذاريد. از انجا که هیچ چیز مقدس نیست حق نقد عقايد و مقدسات و افکار ، جزو حقوق اوليه هر انسان آزاد اندیش است.

محترمانه بگو پسرت تلاش کنه و خودش بنویسه. 

چه زرنگ و چه تنبل تشریف دارن!!! 

خوشی،  بازی، تفریح،  مهمونی شون رو برن،  بعد از شما حاضر و اماده بگیرن! سواری نده جانم بهشون. 

بعدشم معلم مگه امتحان نمیگیره؟ پسرش لنگ نمیزنه؟ 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

اینبارپیام داد بگو فعلا کاردارم اگه فرصت کردم میفرستم هی اینطوری بگو تا ول کنه

مامان کارِن و هاکان❤❤اول ازهمه بگم اینجا یه جای عمومیه وقتی تاپیکی میزنی میام نظرمیدم اون نظر منه من نه تورو دیدم نه میشناسم نه توشرایطتم پس فقط نظرمو میگم اگه نظرم برات خوب نبود معذرت میخوام ولی حوصله این حرفای خاله زنک رو ندارم 👈قضاوت کردی👈دلم شکست👈حلالت نمیکنم اگه هم میخوای اینارو بگی ریپلای نزن مرسی❤

پسر منم کلاس چهارم 

آخه کاربرگ ها که چیز خاصی نداره چطور خودشون حل نمیکنن

شاید می خواد جوابارو با هم مقایسه کنه

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

حق با پسرته

چندبار میخواد اینکار کنه تا دبیرستان میخواد تکلیف بگیره براش؟ مگه نباید موضوع رو بفهمه اون سوالات برا محک دانش آموزاست نه امتیاز گرفتن

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻