2777
2789
عنوان

مادرهمکلاسی پسرم جواب همه ی تمرینا رو از ما میگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 2217 بازدید | 168 پست

بهش نده

برای منم پیش آمده رک گفتم وقت بزار خودت جواب بده

یه همسایه هم دارم پسرش یه سال از پسر من پایینتره هر سال میاد میگه میشه کتاب‌ و دفتر پسرتون بدی پسرم از روش انجام بده منم رک گفتم نه میخوام آتیش بزنم کتاب ها رو

پسر منم کلاس چهارم آخه کاربرگ ها که چیز خاصی نداره چطور خودشون حل نمیکننشاید می خواد جوابارو با هم م ...

نه بابا جوابو میخواد 

واقعنم هنوز درسشون پیچیدگی نداره 

حتی جواب کتاب نگارش رو میپرسه میگه حل کرده ولی رمز جدولو بگو 

خب اگه حل کرده رمزش واضحه ک

اللّهم عجّل لولیک الفرج

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😐😐من دیروز حالم بهبود نتونستم جزوه رو بنویسم بچه های کلاس نفرستادن برام خب این همه عقده ای بازی بر ...

تو یبار حالت بد بوده یه عده دیگه سوار میشن بعد نتونی بنویسی بفرستی طلبکار میشن 

شاید شمام از این دسته ای

منم همین قضیه برام پیش اومد دیگه خسته شده بودم پیاماشو باز نمیکردم چندروز یه بار نگاه میکردم میگفتم ببخشید من زیاد تو گوشی نمیام یکی میخواست دم به دیقه بره کتاب باز کنه عکس بفرسته

چند تا از اولیا همکلاسی های پسرم همچین رفتاری داشتن 

من یه برنامه آموزشی خوب دارم که ریاضی صفحه به صفحه آموزش میده اونو گذاشتم تو گروه و گفتم اگه فکر میکنید آموزش های معلم واس بچه هاتون کافی نیست این برنامه رو نصب کنید😅دیگه تموم شد

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

بهش بگو که پسرت دوست نداره نتیجه کارش رو بده بهشون اما تو میتونی کمکشون کنی اگه سوال دارن

روم نمیشه اینو بگم 

ولی وقتی میگه بفرست ازش میپرسم کجا مشکل داره بگو توضیح بدم براش

اللّهم عجّل لولیک الفرج
😐😐من دیروز حالم بهبود نتونستم جزوه رو بنویسم بچه های کلاس نفرستادن برام خب این همه عقده ای بازی بر ...

جزوه اونم گاهی،  فرق داره با حل تمرین

اگر تمرین برای یادگیری لازم نبود،  تمرین نمی دادن

اره عقده ای بازیه بفرست براش

چون یک نفر پیدانشد جزوه بهتون بده،  بقیه ادم ها باید چشم بله فربان گو باشند و تکالیف رو هرروز اماده بفرستن برای یه نفر دیگه؟؟؟ یه کم بهتره بادقت بخونید. کار هرروزشونه.  نه یکبار و دوبار. 

شما یکبار بوده،  دوستات جزوه میدادن بهتر بود. ولی کار این خانم هرروزه. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

تو رودربایستی نمون قشنگ بگو پسرم دوست ندارن جواب تمرین های رو برای کسی بفرستم اینجوری اگه جایی اشتباه نوشته باشه جواب بقیه هم اشتباه میشه بگو خودتون حل کنید هر جا مشکل بود از خود معلم سوال کنید

غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂.                    وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته.                                 حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا رو‌پیامم ریپلی نزن👍

عزیزم اگه خوب میخوندی گفت کار هر روزشه

حالا یکی دوبار اشکال نداره

❌️لایکم نکنید لطفا❌️

بحث یه بار نیست ، ایشون می گه هر روز و همه تکالیف هست 

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)

عزیزم همه چیز رو بسنج گناه داره پسر خاله من یه همکلاسی داشت که مادرش حتی سواد خوندن هم نداشت و بلد نبود به پسرش یاد بده پسره هم یکم ضعیف بود همش به خالم می‌گفت بفرس خالم غر میزد منم دلم سوخت گفتم گناه داره بخدا گفتم شماره منو بهش بده بفرسته خودم کمکش کنم اونم کلاس چهارمه و هم برایش توضیح میدادم هم می‌نوشتم بخدا مادرش می‌رفت خونه مردم فرششون می‌شست تا کمک بچش کنن چون سواد نداشت من نذاشتم دیگه بره اون خونه گفتم بفرس برای خودم حتی شبای امتحان پسرش میورد خونمون باهاش کار میکردم نه اینکه بگم خودم بیکارما سال آخر دبیرستانم اونم رشته تجربی اقد سرم شلوغه ولی دوس داشتم کمکش کنم چقد زنه دعای خیر میکرد آخه گناه داشت نه خودش نه همسرش سواد نداشت الان اقد باهاش کار کردم خودش راه افتاده دیگه تکلیفش خودش مینویسه و اونایی که خیلی گیر کنه برام میفرسته دلتون رو بزرگ بگیرید تا خدا هم کمکتون کنه