2777
2789
تلاش کن تو میتونی معلومه شخصیتت باحاله

چشم 😁 مرسی گلم باحالی از خودته🤩

وقتی کسی میگه از تاپیکِ من برید بیرون ، شما باید برای حفظ شخصیت و عزت نفس خودت جوری از تاپیک بری ، که انگار اصلا از اول به اون تاپیک وارد نشده بودی 👋 توجه کنید که من درباره ی تاپیک و نی نی سایت حرف نمی زنم😇 توی این سایت و فضای مجازی کلا خیلی فعال نیستم ؛ فقط یک پیج شخصی اینستاگرام دارم که گاهی اونجا استوری میذارم ‌.هرکسی از شما دوستای قدیم و جدید اگه دوست داشتید میتونید درخواست بدین و آدرس پیج رو تو خصوصی بپرسید که بهتون بگم ❤️ 

قراربودخداکمکم کنه ک یه اتفاقی نیوفته ک بیوفتادمن زیرحرف خیلیاله میشدم خیلی قسمش دادم گفتم خداخودت د ...

اگه دوست داشتین توی خصوصی یا تل کامل توضیح بدین که بتونم بهتر کمک کنم.

هرچند باید بدونی کار خدا خیر مطلق است و حکمت دارد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه دوست داشتین توی خصوصی یا تل کامل توضیح بدین که بتونم بهتر کمک کنم.هرچند باید بدونی کار خدا خیر م ...

نداشت داداش این کارش حکمت نبودعذاب من بودجگیرموسوزندبدخارم کردخداخیلی التماسش کردم گفتم خداتومیدونی اگه اون اتفاق بیوفته من خارمیشم زیرحرفاشون له میشم ولی خدااون کارروکردخداتنهاکسی بودک میتونس معجزه کنه نکردداداش جیگرم داره میسوزه😭😭😭

شبت بخیر بامرام🤩😂عه الان من میام 🤔👩‍🦯🏃‍♀️

قربونتتت چاکر شوما

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

نداشت داداش این کارش حکمت نبودعذاب من بودجگیرموسوزندبدخارم کردخداخیلی التماسش کردم گفتم خداتومیدونی ...

عزیزم میشه یه جای که راحتی کامل توضیح بدی نگران نباش اول درست چک کنید و مطمئن باش که من واقعا دکترای روانشناسی هستم.

پس رازتون محفوظ است 

نداشت داداش این کارش حکمت نبودعذاب من بودجگیرموسوزندبدخارم کردخداخیلی التماسش کردم گفتم خداتومیدونی ...

همش حالت تهوع دارم شوهرم میدونه چمه میدونه ازچی دارم میسوزم ولی خودشومیزنه ب اون راه میگه ببرمت دکتردردمن دکترنیس دکترمن اینه خدادیدبندش بی پناه ولی نکردبراش پدری کنه من تاعمردارم سوختم خدابسوزی ک منوسوزندی😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

قربونتتت چاکر شوما

عزیزی سرور 😅❤️

وقتی کسی میگه از تاپیکِ من برید بیرون ، شما باید برای حفظ شخصیت و عزت نفس خودت جوری از تاپیک بری ، که انگار اصلا از اول به اون تاپیک وارد نشده بودی 👋 توجه کنید که من درباره ی تاپیک و نی نی سایت حرف نمی زنم😇 توی این سایت و فضای مجازی کلا خیلی فعال نیستم ؛ فقط یک پیج شخصی اینستاگرام دارم که گاهی اونجا استوری میذارم ‌.هرکسی از شما دوستای قدیم و جدید اگه دوست داشتید میتونید درخواست بدین و آدرس پیج رو تو خصوصی بپرسید که بهتون بگم ❤️ 

عزیزم میشه یه جای که راحتی کامل توضیح بدی نگران نباش اول درست چک کنید و مطمئن باش که من واقعا دکترای ...

نه نمیتونم بگم چون این کارفقط ازدست خدابرمیمومداقایه قرص بگوک بخندم ب ترک دیوارم بخندم دارم این قرص رو

عزیزی سرور 😅❤️

ستونیییی

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

ستونیییی

😂 آقا من‌ دیگه میترسم چیزی بهت بگم چون استارتر به فضای سایت خیلی آشنا نیست به هرکی ریپلای میزنیم فکر میکنه با ایشون هستیم 😅🤦‍♀️

😂 آقا من‌ دیگه میترسم چیزی بهت بگم چون استارتر به فضای سایت خیلی آشنا نیست به هرکی ریپلای میزنیم فک ...

یا خدا🤣🤣🤣🤣الان یه چیزی بهمون‌میگه

پس فک‌کنم‌جایز نیست زیاد موندن تو تامیک ایشون

یا خدا🤣🤣🤣🤣الان یه چیزی بهمون‌میگهپس فک‌کنم‌جایز نیست زیاد موندن تو تامیک ایشون

😂😂 فقط یه دور برو عقب ببین همه‌ی ریپلای های منو جواب داده🤣