2777
2789
عه ملوس خوبی؟ 😅🤩 برای من اومدن تا ۶ صفحه هم رفته فقط خواستم بدونم باحال محسوب میشه یا نه 😂

سلوم علیکممم

شبتون بخیررر

وای نه مال من جز دوسه تفر هیچکس نیومد😂😂😂

چرا نمیایددددد

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلوم علیکمممشبتون بخیررروای نه مال من جز دوسه تفر هیچکس نیومد😂😂😂چرا نمیایددددد

شبت بخیر بامرام🤩😂

عه الان من میام 🤔👩‍🦯🏃‍♀️

وقتی کسی میگه از تاپیکِ من برید بیرون ، شما باید برای حفظ شخصیت و عزت نفس خودت جوری از تاپیک بری ، که انگار اصلا از اول به اون تاپیک وارد نشده بودی 👋 توجه کنید که من درباره ی تاپیک و نی نی سایت حرف نمی زنم😇 توی این سایت و فضای مجازی کلا خیلی فعال نیستم ؛ فقط یک پیج شخصی اینستاگرام دارم که گاهی اونجا استوری میذارم ‌.هرکسی از شما دوستای قدیم و جدید اگه دوست داشتید میتونید درخواست بدین و آدرس پیج رو تو خصوصی بپرسید که بهتون بگم ❤️ 

نیمه باحاله،🤣🤣🤣🤣🤣🤣

ای بابا بد شد که 😢🥺💔😂

وقتی کسی میگه از تاپیکِ من برید بیرون ، شما باید برای حفظ شخصیت و عزت نفس خودت جوری از تاپیک بری ، که انگار اصلا از اول به اون تاپیک وارد نشده بودی 👋 توجه کنید که من درباره ی تاپیک و نی نی سایت حرف نمی زنم😇 توی این سایت و فضای مجازی کلا خیلی فعال نیستم ؛ فقط یک پیج شخصی اینستاگرام دارم که گاهی اونجا استوری میذارم ‌.هرکسی از شما دوستای قدیم و جدید اگه دوست داشتید میتونید درخواست بدین و آدرس پیج رو تو خصوصی بپرسید که بهتون بگم ❤️ 

کدومش

آقا من نهایت ماهی یه تاپیک بزنم 😐😂 تاپیک آخرم دیگه

چرا؟

قراربودخداکمکم کنه ک یه اتفاقی نیوفته ک بیوفتادمن زیرحرف خیلیاله میشدم خیلی قسمش دادم گفتم خداخودت داری میبینی بی کسموکسم باش نزارزیرحرفاشون نگاهاشون له بشم لب پرتگاهم دستموبگیر😞😞درست خدازدوسط قلبم اخ انقدجیگرم سوخت اون اتفاق افتادمنم چندساللللل یواشکی بایدحالت تهوع معده دردروتحمل کنم تحمل نگاه سنگینشون روندارم اوارمیشن سرم😞😞😞😞