2777
2789
😂😂 فقط یه دور برو عقب ببین همه‌ی ریپلای های منو جواب داده🤣

جدی🤣🤦‍♀️

۵ سالم بوده عضو بوده

کاربرشو ترکونده باز عضو شده

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

حالا یکبار هم تایتانیک بزن

جدی شما روانشناسید؟ اگه روان شناس هستید بیایید تایتانیک آخر من 😂 ببینید مشکلم چیه🤔🧐

وقتی کسی میگه از تاپیکِ من برید بیرون ، شما باید برای حفظ شخصیت و عزت نفس خودت جوری از تاپیک بری ، که انگار اصلا از اول به اون تاپیک وارد نشده بودی 👋 توجه کنید که من درباره ی تاپیک و نی نی سایت حرف نمی زنم😇 توی این سایت و فضای مجازی کلا خیلی فعال نیستم ؛ فقط یک پیج شخصی اینستاگرام دارم که گاهی اونجا استوری میذارم ‌.هرکسی از شما دوستای قدیم و جدید اگه دوست داشتید میتونید درخواست بدین و آدرس پیج رو تو خصوصی بپرسید که بهتون بگم ❤️ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قرص میخام یه قرصی ک باهاش شادباشم حجم دردمونفهمم هست همچین قرصی؟

برید پیش یکی از همکاران اعصاب تا براتون بسته به میزان آسیب و معاینه ای که انجام میدن دارو بدهند 

جدی🤣🤦‍♀️۵ سالم بوده عضو بودهکاربرشو ترکونده باز عضو شده

وای ملوس من فرااار🤣🏃‍♀️🏃‍♀️

وقتی کسی میگه از تاپیکِ من برید بیرون ، شما باید برای حفظ شخصیت و عزت نفس خودت جوری از تاپیک بری ، که انگار اصلا از اول به اون تاپیک وارد نشده بودی 👋 توجه کنید که من درباره ی تاپیک و نی نی سایت حرف نمی زنم😇 توی این سایت و فضای مجازی کلا خیلی فعال نیستم ؛ فقط یک پیج شخصی اینستاگرام دارم که گاهی اونجا استوری میذارم ‌.هرکسی از شما دوستای قدیم و جدید اگه دوست داشتید میتونید درخواست بدین و آدرس پیج رو تو خصوصی بپرسید که بهتون بگم ❤️ 

همش حالت تهوع دارم شوهرم میدونه چمه میدونه ازچی دارم میسوزم ولی خودشومیزنه ب اون راه میگه ببرمت دکتر ...

نگو عزیز دلم 

حتی اگر به خدا هم ایمان نداشته باشی بازم این مدل حرف زدن بیشتر بهت آسیب می زنه 

نگو عزیز دلم حتی اگر به خدا هم ایمان نداشته باشی بازم این مدل حرف زدن بیشتر بهت آسیب می زنه

هر دردی آخرش درمان داره یا با دارو یا چیزای دیگه 

حتی مرگ عزیزان هم با فراموشی و سردی خاک تسکین پیدا می کنه