2777
2789
عنوان

حس بغض و افسردگی دارم

199 بازدید | 25 پست

یه نامزدی ۲۰ روزه ناموفق داشتم الان ۲ماه ونیم گذشته دارم حس بغض دارم از طرفی خواستگارامم یا ندارم یا زنگ میزنن نمیان یاوقتی میان به هر دلیلی دیگه برنمیگردن 

ناگفته نماند خیلی هاشونم میان چندین بارم میان خواستگاری ولی من اونا رو دوست ندارم واقعا 🥲دست خودم نیست 

ولی برام عجیبه واقعا عجیبه 

بگم قسمت بگم حکمت 

جدایی منو نامزدم بخاطر بدبینی و پارانوییدی که داشت بود همش درحال شک کردن به من یا حتی بقیه بود 

مشاور میگفت اختلال خودشیفتگی داره....

الان حس بغض دارم یه حس خوبی نیست 

نه دوست دارم با کسی حرف بزنم ن نزنم 

ن برم بیرون ن نرم 

انگار از ته دل نمیتونم بخندم انگار نمیشه واقعا...

منی که اووووونقدر اجتماعی بودم 

چی شد پس.... !؟ کو کجاست اون ادمی که پر انرژی و شاد بود

برات صلوات فرستادم عزیزم ان شالله آرامش بیاد تو زندگیت 

اگر حاجت یا مشکلی دارین بگین اگر لایق باشم براتون از ته دل صلوات می فرستم و دعا می کنم ..التماس دعا .. بیا کز غیر تو بیزارم یابن الحسن 🤲🏻❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکمی منطقی باش این رفتارت قشنگ نیست تو باید فقط به خودت تکیه کنی اگه میخای ازدواجم کنی خودت باید یه نفرو کامل بشناسی بدونی مرده زندگیه وگرنه مثل نامزد قبلی که نمیدونی چه مشکلی داره بازم ضربه میخوری حتا سخت از الانم پس مراقب خودت و زندگیت باش عسلم

برات صلوات فرستادم عزیزم ان شالله آرامش بیاد تو زندگیت

میشه لطفا برای اینکه امشب من به خیر بگذره برام دعا کنین شب مهمیه🥲

اگه اینو میخونی میشه لطفا برای آرامش دلم یه صلوات بفرستی بیشترش به خودت برگرده 
میشه لطفا برای اینکه امشب من به خیر بگذره برام دعا کنین شب مهمیه🥲

حتما عزیزم برات صلوات فرستادم ان شالله دلشاد بشی زودتر 

الانم میرم زیارت عاشورا بخونم حتما دعات میکنم 

اگر حاجت یا مشکلی دارین بگین اگر لایق باشم براتون از ته دل صلوات می فرستم و دعا می کنم ..التماس دعا .. بیا کز غیر تو بیزارم یابن الحسن 🤲🏻❤
مرسی مهربونم الهی برکت بباره تو زندگیت

ممنونم عزیزم همچنین شما 

نمیدونم نیست ینی ؟ والا همکارای مجردم رو که میبینمم خیلی داغونن مینالن از مجردی متاهلا با هر رنجی که ...

چند سالته 

ببین با این طرز فکر که فقط متاهل باشی نابود میشی ازداوج مراحل پیچیده ایی داره که باید طی بشن

یکمی منطقی باش این رفتارت قشنگ نیست تو باید فقط به خودت تکیه کنی اگه میخای ازدواجم کنی خودت باید یه ...

الان دقیقا مشکلم همینه نمیتونم و اصلا جایی ندارم واسه انتخاب همسر آیندم 

بلکه تو ازدواجای سنتی یکی بیاد سمتم که اینجوریم راضیم ولی میگم کاش مدرن باشه

حتما عزیزم برات صلوات فرستادم ان شالله دلشاد بشی زودتر الانم میرم زیارت عاشورا بخونم حتما دعات میکنم

خیلی ممنونم ایشالا هر چیز خیری که برای دیگران میخواین خدا اول به خودتون برگردونه

اگه اینو میخونی میشه لطفا برای آرامش دلم یه صلوات بفرستی بیشترش به خودت برگرده 
خیلی ممنونم ایشالا هر چیز خیری که برای دیگران میخواین خدا اول به خودتون برگردونه

مممنونم عزیزم همچنین شما

ان شالله 

الان دقیقا مشکلم همینه نمیتونم و اصلا جایی ندارم واسه انتخاب همسر آیندم بلکه تو ازدواجای سنتی یکی بی ...

من خودم نامزدی سنتی داشتم به اجبار و خوشحالیه خانواده و....قبول کردم بعد ده روز دقیقا جدا شدم چون فهمیدم راهم اشتباه تو دنیای امروز ازداوج سنتی بزرگترین ریسک زندگیه مثه مادرامون و نسل های قبل که مجبور به تحمل بودن 

توام باید آدمه خودتو پیدا کن از منی که زخم خوردم و تجربش کردم دیگه تکرارش نکن