2777
2789
عنوان

حس بغض و افسردگی دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 199 بازدید | 25 پست
من خودم نامزدی سنتی داشتم به اجبار و خوشحالیه خانواده و....قبول کردم بعد ده روز دقیقا جدا شدم چون فه ...

برا منم دقیقا مثل شما بود 

الان واقعا مسیرمو گم کردم نمیدونم باید چطور و چیکار کنم دوست دارم برم مشاوره ببینم چی میخوام خودم اصلا 

۲۴ خب برام بگو و آگاهم کن لطفامن خیلی نادونم تو این چیزا

ببین عسلم تو بهترین سنه ممکنی برای اشنایی و ازدواج 

دور و برت از کسی خوشت نمیاد کسی ازت خوشش میاد هرچی پیشنهادی داشتی باهاش شیش ماه حرف میزنی و همه جوانب زندگیو زیر نظر میگیری اخلاقش پوشش طرز برخوردش تو جامعه از همهه مهم تر طرز رفتارش با تو پول خرج کردنش همه ایناااا بعد میتونی اقدام به ازدواج بکنی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا منم دقیقا مثل شما بود الان واقعا مسیرمو گم کردم نمیدونم باید چطور و چیکار کنم دوست دارم برم مشاو ...

من قبل اینکه نامزد کنم یکی دیگه تو زندگیم بود که یسال بود اومده بود تو زنذگیم و دوسال به هم دیگه علاقه داشتیم بعد دوسال باهم اشنا شدیمو حرف زدیم من 17سالم بوت که فقط تحت تاثیر حرف های خانواده شپم و قبول کردم بعد ده روز جدا شدم به محض جدا شدنم اونی که قبلا تو زندگیم بود برگشت و الان دوساله باهمیم و رسمیش کردیم بعد کلییی سختی 

چطوری خبببب ادم باید از یه کاری یه سر رشته ای داشته باشه ما شهرمون کوجیکه سریع حرف میپیجه

چطوری میپیچه طرف به کسی نگه توم نگو شهر مام کوچیکه تو خیابون رد میشم همه طایفه مو میبینم دلیل نمیشه که