2777
2789
عنوان

سن خانم از شوهر بزرگتر باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1796 بازدید | 82 پست

آره عزیزم منم بزرگترم اصلا برام مهم نیست خواهر و دو تا زن داداشم هم همین طور.

سمت خانواده شوهرم هم خاله هاش و یکی از عمه هاش

کلا چیز طبیعی هست یکی دو سال که اصلا مهم نیست حتی بیشترش هم

اگه دوست نداری به کسی بگی به خودت مربوطه ولی خجالت نداره

البته منم سال های اول زندگی ام خیلی حساب و کتاب میکردم ولی الان واقعا بی اهمیت ترین موضوع زندگیم هست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من فکرمیکنم آقابزرگترازخانم باشه خیلی بهتره حتی چندسال بزرگترباشه قدرخانمش وبیشترمیدونه وسرش بیشترمی ...

خدا شاااااهده ک بهم ثابت شده برعکسه

من هر چی زن و شوهر دیدم خانوم بزرگترها زندگی شون بهتر بوده 

اصلااااا خجالت نداره به هیچ وجه به نظر من تفاوت سنی میتونه حتی ۲۰ سالم باشه اما مهم اینه که خانم و آقا کنار هم خوشبخت باشن بقیه رو بریز دور مهم خوشحالی و خوشبختی  شماست و تمام 

شما دوسال بزرگتری خجالت میکشی بگی منم ۱۳سال کوچیکترم خجالت میکشم بگم😅همیشه میگم ۱۰سال🤦‍♀️ 

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم
خدا شاااااهده ک بهم ثابت شده برعکسهمن هر چی زن و شوهر دیدم خانوم بزرگترها زندگی شون بهتر بوده

نه بخداآخرش یه حس بدی داری خودت به خودت که چرابزرگتری اولش نه چون عاشقی متوجه نیستی بعدچندسال حس بدی میگیری

تو بازیگرها هم داریم اختلاف سنی خانوم نسبت به همسرش

اختلاف سنی امیرجعفری نسبت به همسرش ریما رامین فر

4 ساله.یعنی امیر جعفری ۴ سال کوچیکتره

اختلاف سنی ساعد سهیلی نسبت به همسرش گلوریا هاردی

۶ ساله.یعنی ساعد سهیلی ۶ سال کوچیکتره

مهم تفاهمه.

دو سال چیزی نیست مرد و زنی نداره ولی فاصله سنی زیاد نباشه بهتره در کل چه مرد چه زن یعنی بنظرم اونایی که میان میگن ده سال 15 سال واقعا زیاده چه خانم باشن که آقا 

زندگی پر از سورپرایزه

نه خدایی من هنوز در تعجبم اینا مغزشون در یه حده اصلا اخلاق رفتار همه چی الان ۱۷ سال بیشتره ازدواج کر ...

نه عزیزم چجوری مغذشون در ی حده زن همیشه عقلش کامل تر از مرده برا همین ک میگن زن باید کوچیکتر باشه ک حداقل تا حدودی همو درک کنن الان عمت ک داره شوهرشو جمع میکنه مطمعن باش و خیلیم سخته 

دوسال که زیاد نیست عزیزم،خواهرشوهرمن که خودش متولد۵۸شوهرش۶۷یا۶۹بود بنده خدا قشنگ چهره ی خواهرشوهرمم ...

یه سوال داشتم خوانواده ها مشکلی نداشتن؟ 

پدر و مادراشون منظورمه

چون منم با یکی آشنا شدم ۱ سال و ۷ ماه ازش بزرگترم نمیدونم ادامه بدم یا رابطه رو باهاش قطع کنم🫠