2777
2789
عنوان

سن خانم از شوهر بزرگتر باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1808 بازدید | 83 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان دیگه عادی شده اگه خوبین باهم بیخیال اختلاف سن شو پسرهمسایه ی ما خانمش۱۲سال ازش بزرگتره تازه خانوم از ازدواج اولش یه دختر۲۰ساله داره...پسره هم یه بارازدواج کرده بودوجداشد،الانم باهم خوشن ویه دختر کوچولوخدابهشون داده

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️

دوسال که زیاد نیست عزیزم،خواهرشوهرمن که خودش متولد۵۸شوهرش۶۷یا۶۹بود بنده خدا قشنگ چهره ی خواهرشوهرمم نشون میداد خیلی بزرگه ولی پراعتماد به نفس بود

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍

خجالت نداره.

این کلیشه هایی هست که جامعه برای ما ساخته و باید تموم بشن،،که آره زن حتماااا باید از مرد کوچیک تر باشه خب که چی!!!!

مگه آدمی زاد سیستمه همه از روی یه فرمول زندگی کنن.

تو فامیلای ما هست ۱۰ سال خانمه بزرگ تره.

خیلیم راحت میگه بزرگ ترم،،بایدم راحت بگه چرا باید خجالت کشید آخه!!!!

❤️❤️ 

من دو سال بزرگترم، تازه در عقد طلاق هم گرفته بودم، شوهرم اما مجرد بود، ن چرا خجالت، فامیلاشون پر از دختر بود اما انقد عاشقم بود، یه سالی هم دنبالم بود اومد با من ازدواج کرد😂😂😂😂 فک و فامیلا نمدونم سنم رو میدونن یا نه، برامم مهم نیس، ده سالم هس ازدواج کردم 

همسرم یه رفیق داره 4,5تا از خاله هاش از همسراشون بزرگتر هستند اونم در حد 8,9 سال 

ولی اینها اینقدر بیخیال روزگار و خوش هستند که از همسراشون جوانتر موندن همشون هم فرهنگی هستند البته الان باز نشسته شدند

این جهان زندان و ما زندانیان                                                                                                                              حفره کن زندان و خود را وارهان                                                                 (مولوی)