یه سوال دورم من با یکی آشنا شدم اولش واسه اینکه ترکش نکنم بهم گفت یه سال بزرگتر ولی بعد یه هفته فهمیدم و خودش گفت یک سال و ۷ ماه من ازش بزرگترم خیلی پسر گلی هست نمیدونم چیکار کنم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
یکی براش مهمه یکی نه، استاتر و هرکس دیگه ای چه یک سال چه دهسال بزرگتر باشن به خودشون ربط داره. ولی درنظر بگیرید پروسه بارداری و زایمان و شیردهی و پریودی همهرو چهره و اعصاب و اخلاقو ... کاملا مشخص میشه و این فکت نامحبوب علمیه و البته که الان انقدر جراحی و تزریق و کارای زیبایی زیاده که دیگه چیزی مشخص نمیکنه. و اینکه کلا خانم عقلش زودتر از آقا کامل میشه و این موارد ممکنه آزاردهنده باشه بین خود زن و شوهر که باید مدیریت کنن وگرنه به بقیه هیچ ارتباطی نداره
نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانیکه شما به موضوع تسلط دارید ولی گویندهای نادان با ژستی دانشمندگونه پر حرفی میکند! و شما سخنگفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده میکنی و این روشِ شخصیتهای رشدیافته میباشد.