2777
2789
عنوان

خانوادتون چی کادو دادن تو عروسیتون

276 بازدید | 23 پست

من هنوز مجردم مامانم ی مقدار پول داشت ی النگوی ۴ گرمی خریدیم بعد عقد بهم بده 

تصمیم دارم برای عروسیم هم یه نیم ستی چیزی بخرم بدم مامانم کادو بده بهم 

بابامم فوت شده چن ماهیه

نمیخوام کم بیاریم جلو خانواده داماد 

خانوادتون به شما چی هدیه دادن؟

برای شادی روح پدرم و برادرم صلوات و فاتحه بفرستین بهم بگین منم برای امواتتون بخونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۱۵ گرمی

ماشالا خداحفظ کنه خانوادتو

چن سال پیش خریدن

الان بااین اوضاع من همین ۴ گرمم ب زور خریدیم 

برای شادی روح پدرم و برادرم صلوات و فاتحه بفرستین بهم بگین منم برای امواتتون بخونم
البته اون موقع طلا گرمی ۱۰۰ تومن بود. الان نمیشه واقعا

اها شما سال ۹۰ اینا احتمالا ازدواج کردی

یه گردنبند ۸گرمی و ساعت ۴میلیونی ب شوهرم دادن با ۱۰میلیون پول پاتختی هم ی گردنبند ۷گرمی ب خودم دادن

خیلی خوب هدیه دادن دمشون گرم 

من واقعا وسعم نمی‌کشه بخوام اینقد طلا بخرم بدم مامانم کادو بده خودشم نمیتونه بخره😔😔😔

تازه عقد کردم داداش هام هر کردم النگو و دست بند گرفتن مامانم اینا هم یه نیم ست گرفتن واسم

خدا همشونو برات نگه داره🥰🥰

خیلی خوب هدیه دادن دمشون گرم من واقعا وسعم نمی‌کشه بخوام اینقد طلا بخرم بدم مامانم کادو بده خودشم نم ...

عزیزدلمم خب شرایط شما با من فرق داره شما پدرت فوت شده من پدرم بود برادرام بودن همه چیو اونا خریدن تهیه کردن واقعا خانواده همسرت نباید از شما و مادرت انتظار نابجا داشته باشن ۴گرم طلا الان میدونی چقدره عزیزم؟؟سخت نگیر توروخدا بخاطر اینچیزا یوقت غصه نخوریااااا دورت بگردممممم 

خانوم عباس آقا نیستم هرچی میزدم قبول نمیکرد مجبور شدم اینو بزنم پس همش ازم نپرسید