2777
2789

کم کاری تیروئید خفیف دارم دارو میخورم مشکل خاصی ندارم به غیر از یه دختر 4ساله ننگ وبهانه گیر ولجباز که هر جا میرم دنبالمه ولی فکر نکنم یه بچه اینجوری منو از پا دراورده باشه پس چرا اینجوری عصبی وافسرده ام تحمل صدای بلند رو ندارم تمام بدنم لرزش رعشه میگیره دخترم جیغ بزنه در گوشمو میگیرم حوصله هیچ کاری ندارم خونم 3طبقه هست تو حیاطش کلی خاک واشغال جمع شده داخل کابینتام شلوغ وکثیفه ولی انگار یکی منو گرفته حال وحوصله ندارم تمیز کنم اشپزی از ناچاری یه قابلمه غذا میپزم تا 3روز غذا نپزم قرص الپرازولام قبلا میخوردم یکم بهتر میشدم ولی الان اصلا فرقی نداره ببخشید از نظر جنسی اصلااا هیچ تمایلی به شوهرم ندارم تازگیها گلوبوس هم گرفتم انگار یه چیزی داره خفم میکنه همش بغض تو گلومه وگریه میکنم  دوستان چکار کنم 

خدایا شکر 

منم حتی تحمل صدای تلوزیون ندارم

عزیزم هموون اعصابامون ضعیف شده  

ولی هی به خودت تکرار نکن

یه صلوات برای ظهور میفرستی؟ 💚                           اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️⁩                                                                                   دعای فرج  🧡                                                         اِلهى‏ عَظُمَ الْبَلاءُ، وَ بَرِحَ الْخَفآءُ، وَانْکشَفَ الْغِطآءُ، وَانْقَطَعَ الرَّجآءُ، وَ ضاقَتِ الْأَرْضُ وَ مُنِعَتِ السَّمآءُ، و اَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَ اِلَيک‏ الْمُشْتَکى‏، وَ عَلَيک الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَالرَّخآءِ، اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى‏ مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ، اُولِى الْأَمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَينا طاعَتَهُمْ، وَ عَرَّفْتَنا بِذلِک مَنْزِلَتَهُمْ، فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ، فَرَجاً عاجِلاً قَريباً کلَمْحِ‏ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ، يا مُحَمَّدُ يا عَلِىُّ، يا عَلِىُّ يا مُحَمَّدُ، اِکفِيانى‏ فَاِنَّکما کافِيانِ، وَانْصُرانى‏ فَاِنَّکما ناصِرانِ، يا مَوْلانا يا صاحِبَ‏ الزَّمانِ، الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ، اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏، السَّاعَةَ السَّاعَةَ السَّاعَةَ، الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ، بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّاهِرينَ

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی اعصابم ضعیف وحساس شده به کوچکترین تنشی بهم میریزم

بخاطر دخترت

دووم بیار

منم امروز حالم خوب نبود

کمی خوابیدم

یه چای تازه دم خوردم

یکم هوا خوردم

حالم بهتر شد

به همین سادگی

زندگی رو ساده بگیریم...ساده تر میشه

سخت نگاه کنیم خیلی سخت تر میشه🌱

عنوان تاپیکام پر از انرژی منفیه پس شرمنده😅تو برام انرژی مثبت بفرست...💕یه جمله طلایی دارم که میگه هرگز ناامید نشو و همیشه تلاش کن چرا که نا امیدی ابزاری برای پوشش امید هست پس امیدی هست💕
چرا ضعیف شده چکار کنیم خواهر واقعا عذاب میکشم

ببین میفهممت

فقط مثل باتلاق میمونه

هی به خودت  نگو  اره افسرده ام

کم کم     ذره ذره   تغیر بده

احتمالا کار بچه داری زیاده

خواب و استراحت نداری  از اونه

یه صلوات برای ظهور میفرستی؟ 💚                           اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️⁩                                                                                   دعای فرج  🧡                                                         اِلهى‏ عَظُمَ الْبَلاءُ، وَ بَرِحَ الْخَفآءُ، وَانْکشَفَ الْغِطآءُ، وَانْقَطَعَ الرَّجآءُ، وَ ضاقَتِ الْأَرْضُ وَ مُنِعَتِ السَّمآءُ، و اَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَ اِلَيک‏ الْمُشْتَکى‏، وَ عَلَيک الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَالرَّخآءِ، اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى‏ مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ، اُولِى الْأَمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَينا طاعَتَهُمْ، وَ عَرَّفْتَنا بِذلِک مَنْزِلَتَهُمْ، فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ، فَرَجاً عاجِلاً قَريباً کلَمْحِ‏ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ، يا مُحَمَّدُ يا عَلِىُّ، يا عَلِىُّ يا مُحَمَّدُ، اِکفِيانى‏ فَاِنَّکما کافِيانِ، وَانْصُرانى‏ فَاِنَّکما ناصِرانِ، يا مَوْلانا يا صاحِبَ‏ الزَّمانِ، الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ، اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏، السَّاعَةَ السَّاعَةَ السَّاعَةَ، الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ، بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّاهِرينَ
بخاطر دخترتدووم بیارمنم امروز حالم خوب نبودکمی خوابیدمیه چای تازه دم خوردمیکم هوا خوردمحالم بهتر شدب ...

عزیزم خودم میخام ولی انگار یه چیزی منو گرفته نمیزاره از درون اعصاب وروانم انگار له شده تا میخام بلند شم یکاری کنم همین که فکرش به ذهنم میاد دلم اشوب میشه نمیدونم چرا اینجوری شدم 

خدایا شکر 
احتمالا چون هدف و انگیزه ای نداری تو زندگیت بی هدف بودن ادمو میکشه

عزیزم من هدف خیلی داشتم هدفهای قشنگ که تا حدودی جلو رفتم ولی از وقتی این بی اعصابی بی حوصلگی ودل آشوبی سراغم اومده همه هدفهامو رها کردم تنها کاری که میکنم یه گوشه ای کز کنم خیره میشم به جلو وهمش فکر میکنم واه میکشم

خدایا شکر 
عزیزم خودم میخام ولی انگار یه چیزی منو گرفته نمیزاره از درون اعصاب وروانم انگار له شده تا میخام بلند ...

عین من...از فکر و خیاله زیاده

میفهمم چی میگی

ولی من هر موقع سرم شلوغه

یعنی به کاری مشغولم کم تر این افکار میان سراغم

آنقدر خسته میشم نای فکر کردن به افسردگی رو ندارم

کاش بتونی یه کاری رو که دوست داری به طور مستمر انجام بدی

حالا هرکاری باشه

مثلا اگه میخوای شغل باشه یا مثلا درست کردن چند تا وسیله تزئینی دستی برای خوشگل کردن خونت

یا یاد گرفتن دستور پخت بعضی دسر هاو...

عنوان تاپیکام پر از انرژی منفیه پس شرمنده😅تو برام انرژی مثبت بفرست...💕یه جمله طلایی دارم که میگه هرگز ناامید نشو و همیشه تلاش کن چرا که نا امیدی ابزاری برای پوشش امید هست پس امیدی هست💕