2777
2789

میشه از تکونای نی نی تون بگید .

چجوریه؟؟؟

محکمه ؟ 

خودشو میکشه ؟

یا این که فشار میده ؟

خدا جونم شکرت  😍😍اللهم صلی علی محمد ال محمد 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هر جنین با جنین دیگه فرق میکنه. دکتر من گفته جنینتو فقط با خودش مقایسه کن. تکوناشو با همیشه ی خودش م ...

❤❤

یعنی اگه همیشه محکم تون خورد .باید همیشه اونجوری باشه؟؟

هر جنین با جنین دیگه فرق میکنه. دکتر من گفته جنینتو فقط با خودش مقایسه کن. تکوناشو با همیشه ی خودش م ...

عزیزم .نی نی شما چجوری تکون میخوره تو حالت دراز کشیدی ؟یا نشسته؟؟

❤❤ یعنی اگه همیشه محکم تون خورد .باید همیشه اونجوری باشه؟؟

تعدادش نباید کمتر بشه ولی جاش کوچیک تر میشه نسبت به هفته های 28 اینا کمی ضعیف تر هست قاعدتاً. اونقدر نمیتونه کش و قوس بیاد.

ولی تعدادش کمتر نشده باشه.

مال من دیگه ضربه نمیزنه فقط جابه جا میشه انگار

یعنی خودشو میچسبونه به شکمت میکشه .مثلا مثل این که پاشنه پاشو بزاره روی شکمت بکشه اینور اونور .چه تو حالت خوابیده .؟چه نشسته؟؟

یعنی خودشو میچسبونه به شکمت میکشه .مثلا مثل این که پاشنه پاشو بزاره روی شکمت بکشه اینور اونور .چه تو ...

ببخشید متوجه منظورتون نمیشم ولی وقتی روی شکمم رو نگاه میکنم مثله حالت ویبره یا موج دریا اینطوریه ...تو حالت دراز کشیده بیشتر معلومه و تکونش بیشتر دیده میشه 

عزیزم .نی نی شما چجوری تکون میخوره تو حالت دراز کشیدی ؟یا نشسته؟؟

من قبل از هفته 29 خیلی محکم و زیاد تکون میخورد. بعدش قدرتش کمتر شد ولی بازم زیاده. بیشتر حالت جا به جا شدن داره تا ضربه. ضربه ها رو وقتی درازکش (به پهلو) هستم به پهلوهام میزنه. بعضییی وقتا هم سفت میکنه خودشو یه سمت. بعضی وقتا هم میزنه به مثانه که خیلی اذیت میکنه.

ببخشید متوجه منظورتون نمیشم ولی وقتی روی شکمم رو نگاه میکنم مثله حالت ویبره یا موج دریا اینطوریه ... ...

😍😍خدا حفطش کنه گل پسرتو 

برا منم اینجوریه .تو حالت نشسته مثل همون موج زدنه 

تو حالت این که به پهلو دراز کشیده .هی میره اینور انور قشنگ معلومه .طبیعیه یعنی 😦😦😣😣

یعنی جاش تنگه ؟؟؟

یعنی خودشو میچسبونه به شکمت میکشه .مثلا مثل این که پاشنه پاشو بزاره روی شکمت بکشه اینور اونور .چه تو ...

یعنی اینکه یه سمت شکمم قلمبه میشه و بچه به پوستم میچسبه و اینور اونور میشه؟؟؟؟اگه منظورتون اینه آره همینطوریه حرکتاش

من قبل از هفته 29 خیلی محکم و زیاد تکون میخورد. بعدش قدرتش کمتر شد ولی بازم زیاده. بیشتر حالت جا به ...

مرسی عزیزم که جواب دادی .

منم اینطوره به پهلو که دراز بکشم .هی اینور انور میره قشنگ متوجه میشم .یا چند تا کشو قوس میده خودشو .اروم وای نمیسه مگر تو حالتی که راه میرم ..یعنی پس طبیعی هستش؟؟؟؟

خدا نی نی نازتو حفظ کنه 

یعنی اینکه یه سمت شکمم قلمبه میشه و بچه به پوستم میچسبه و اینور اونور میشه؟؟؟؟اگه منظورتون اینه آره ...

اره منطورم همون بود که انگار ی جای سفت بدنش مثل پاشنه پا .