2777
2789

من یه بار لیزر عوض کردم رولی میرفتم ( واسم خوب بود ها خریت کردم)عوضش کردم به شات از این زیاد راضی نیستم هم اینکه قیمتش خیلی بیشتر از اون هست 

اگه دوباره عوض کنم فرقی تو نتیجه داره 

گروه آبی وزن اولیه ۷۵ _ وزن هدف ۷۱🤗۶۵🤗۶۰برسم میرم رو ابرا 
یه سوال من ازت بپرسم منم یه هفته از اولین جلسه لیزرم میگذره ولی موهام اکثرا زیرپوستی در اومده طبیعیه ...

نمی‌دونم والا واسم پیش نیومده باز از اپراتورت بپرس 

کدوم دستگاه میری؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگن شاتی قوی تر و بهتره کهولی دستگاه عوض کنی دوباره باید جلسات رو از اول شروع کنی.مگه دستگات چیه نت ...

اره منم واسه اون رفتم الان هم از اپراتورش راضی نیستم هرچی میگم که بابا من تحملم زیاد درجه ش رو زیاد کن محل نمیزاره 

یعنی بگم هیچ دردی حس نمیکنم باور نمیکنی هم اینکه هزینه ش زیاده تو نتیجه هم با رولی فرقی ندارد دستگاه کندلا هست 

من تو رولی نتیجه گرفته بودم اشتباه کردم 

اره منم واسه اون رفتم الان هم از اپراتورش راضی نیستم هرچی میگم که بابا من تحملم زیاد درجه ش رو زیاد ...

چی بگم والا ، من که تا هشت جلسه رو هرماه میرم خوبم ، راضیم ، رشد زیاد ندارم ، میرم شارژ دو ماهه سه ماهه رشد موهام دوباره زیاد میشه ، سه بارم دستگاه عوض کردم همونجوری

البته من رولی رفتم همشو ، شاتی شهر ما فقط یک جا داره اونم همش مطبش شلوغه ، لوکیشنشم تو شلوغ ترین جای شهره ، جا پارک پیدا نمیشه

راستش را بخواهی برای تمام احتمالات زندگی خسته ام... :)

چی بگم والا ، من که تا هشت جلسه رو هرماه میرم خوبم ، راضیم ، رشد زیاد ندارم ، میرم شارژ دو ماهه سه م ...

نه من الان دو ماهه که نرفتم رشدش هم زیاد نیست یه جاهایی یکم زیاد مو در اومده الان می‌خوام بگم همون ۲ ماه رو برم هزینه ش رو واقعا نمیتونم هر ماه برسونم اگه قبول کرد میرم وگرنه عوض میکنم

بعد عوض کردن دستگاه دو بار پشت سر هم رفتم