2777
2789

فرقی نداره زن مرد دوست یا فامیل شده قبلش روش حساب کنید بعد اون کاری انجام بده برای همیشه از چشم تون بیفته بی زحمت بگین چکار کرده  فقط ننویسین اره 😁

می‌خوام کسب تجربه کنم 

به دریا رفته میداند مصیبت های طوفان را 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بابا از حرفای آدم اینجا سو استفاده میکنن

ولی آره خیلی شده

یکی از نزدیکانم سر من داد زد و دعوام کرد ۴ ۵سال پیش

الان کلا کاریش ندارم

دلم میسوزه براش چون تو باتلاقه 

قشنگ اه من گرفتش ولی دیگه نه خودش نه کاراش برام مهم نیست

دوره غمت هم تموم میشه عزیزم، با آدم‌های جدید آشنا میشی، کارهای جدید میکنی، تجربه‌های جدید برات پیش میان و مسیرت کم کم عوض میشه، دور میشی از غمت، دور میشی از تاریکی، زیاد نگرانش نباش

بله یه احمقی سرویس طلامو قرض داده بودمش با شوهرش درگیر بودن رفته بود خونه مادرش بعد سرویس منو پس نمیداد میگفت من طلاق بگیرم باید یکار کنم که فلانی (من)هم طلاق بگیره

بابا از حرفای آدم اینجا سو استفاده میکننولی آره خیلی شدهیکی از نزدیکانم سر من داد زد و دعوام کرد ۴ ۵ ...

اره عزیزم سواستفاده میکنن درسته 

میفهمم چی میگی 

یکی از فامیلای پدری به فامیل درجه یکم زبون درازی کرد کلا طردش کردم و هرچقدرم زنگ میزنه جواب نمیدم مس ...

خوشم میاد گاهی باید همینجور محکم برخورد کرد 

بله ده نفر رو فرستاد پادرمیونی کنن باهم آشتی کنیم ولی بقول شوهرم این پاش باز شه خونمون باعث درگیری و ...

کاش منم مثل تو باشم و تا آخر بتونم به اونی که از چشمم افتاده محل ندارم البته اون خیلی خیلی کاراش دیگه عجیب غریب بود 

کاش منم مثل تو باشم و تا آخر بتونم به اونی که از چشمم افتاده محل ندارم البته اون خیلی خیلی کاراش دیگ ...

چیکار کرده بود مگه 

راحت بذارش کنار واسه من تقریبا درجه یک هست نسبتش ولی مگر بمیرم بیاد سرخاکم