2777
2789
عنوان

عدد بتا بارداري

853 بازدید | 36 پست

من از اين آزمايش درست هيچي نفهميدم شما ميفهميد؟؟

سر بر شانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآییقصه عشق “انسان” بودن ماست . . .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام مبارکه 

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
خیلی واضح نیست عکست عددش چنده؟

عزيزم عدد رو نوشته 354600 

سر بر شانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآییقصه عشق “انسان” بودن ماست . . .
هوراااا عاشق این تایپیک ها هستم مبارکت باشه گلم چند روز بعد از تاخیر تست دادی

عزيزم من روز سوم تاخير پري بي بي گذاشتم مثبت شد الان روز 15 روز كامل از پري گذشت آز دادم امروز گرفتم اين عدد هست

بارداری دیگه چند روز از وقتت گذشته بود ازمایش دادی

15 روز كامل

ببخشید میتونم اینجا یه سوال بپرسم؟    

بپرس

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
مبارکه گلم نکنه دو قلو داری؟

چيييييي دوقلووووو؟؟ از من محالههههه خخخ