من 22سالمه دوسال پیشه یه آرایشگر به عنوان شاگرد کار کردم الان هم قصد دارم مدرک بگیرم و در صورت امکان یک آرایشگاه کوچیک بزنم جدا از بحث علاقه ام به آرایشگری دوست دارم یه در آمدی هم داشته باشم میشه از تجربه تون از آرایشگری بپرسم؟؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اگه خودت بخوای سالن بزنی خیلی دوندگی داره بهداشت . اماكن . اتحادیه و... كلی درد سر داره باید حتما كلاس بهداشت بری و بازرس چند بار هر چند ماه یه بار میاد كلی چیز میز تو سالن رو چك میكنه ولی اگه همه این هفت خوان رو رد كنی و تبلیغ خوب هم كنی بعد دوسه سال خیلی خوب میشه درامدت و اینده داره ولی اكه نمیخوای انقدر هزینه كنی و حوصله دوندگی نداری تو یه سالن معروف صندلی اجاره كنی بهتره
قوم شوهر مثل درخت كنار توالتن 🌵🌳 نه میشه از میوه شون خورد نه زیر سایشون نشست 😈منه شوهر من نه