2777
2789
عنوان

آرایشگری

| مشاهده متن کامل بحث + 10037 بازدید | 30 پست
چند ساعت ارایشگاه کار میکنید؟؟ چه ساعتهایی خونه اید ؟؟

روزهاي شهادت و ايام محرم و صفر تعطيليم 

.معمولا از صبح زود بايد بريم بستگي به تعدا مشتري ها داره .برعكس همه كارا پنجشنبه و جمعه ها حتما بايد بريم چون اوج كارمونع .ولي باز وسط هفته خلوت تره

مثل من برو تو يه ارايشگاه معروف كار كنن .خودت ارايشگاه نزن .من الان كم كم از اون ارايشگاه ماهي ٤تومن ...

سلام عزیزم مدرک میکاپ گرفتی؟

ای کاش مردم دانه های دلشان پیدا بود.ای کاش....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روزهاي شهادت و ايام محرم و صفر تعطيليم  .معمولا از صبح زود بايد بريم بستگي به تعدا مشتري ها دا ...

عزیزم مگه میکاپ هر روز مشتری داره؟من فک میکردم فقط تو ایام عروسیو مجالس مردم میان آرایشگاه میکاپ میکنن؟

تو اصفهان نه ولي اگر بتوني دو روزه بياي تهران سالن و يونا اموزش دارن مدرك بين المللي تاتو هم از فني حرفه اي ميدن

حالا باز خودشون شرايطشو بپرس ٠٢١٧٧٤٣٠٩٧٢

همه دوره ها رو دارن ..اين كار تاتو و ميكاپ و رنگ خيلي پر درامد تو سالن و همه جا جواب ميده البته ميكاپ حتما بايد البوم داشته باشي و گرنه مشتري نميتوني جمع كني

سلام گلم برو آموزشگاه آرایشگری مهستان . خداییش خیلی عالی با مشتری رفتار میکنن و خدماتشون عالیه . قیمتهاشون هم خوبه .  موهامو رنگ و مش کردم  و چون قبلا اسیب دیده و فر بود  بعداز مشاوره به من پیشنهاد  المنت و و صافی و ابرسانی دادن و انجام دادم  ...عالیییییی بود   عالیییییییی . خیلی حسه خوبیه ..دوامش دایم هست اصلا بو هم نداره ....

. .اینقدر کارشون خوبه که  بعدش ترغیب شدم فقط همینحا آموزش آرایشگری ببینم تورنگ و مش و کار با مواد خداییش عاایییییییه . اینم شمارشون شهرک غرب و سعادت اباد۰۲۱۸۸۰۷۵۶۸۲     ۰۹۳۳۱۴۹۴۹۵۹

شما چطوری وارد ارایشگاه معروف شدی؟به من گفتن ۱۰۰ میلیون باید اولش بدی؟

خخخخ 100 میلیون چیه عزیزم دوره داره میکاپ تهران 30 میلیون میگبره نصف وسایل اصل بهت میده بقبشو خودت میخری البته اصل باید بخری 

مثل من برو تو يه ارايشگاه معروف كار كنن .خودت ارايشگاه نزن .من الان كم كم از اون ارايشگاه ماهي ٤تومن ...

سلام ببخشید

میشه راهنماییم کنید

من میخوام برم پیش شبنم نظیف بره مدرک میکاپ

بنظرتون بعدش سالنای دیگه قبول میکنن برم باهاشون کار کنم؟ بعد از مدرک گرفتن ادم میتونه سریع به درامد برسه؟