2777
2789
عنوان

مادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 912 بازدید | 85 پست
بچم هشت ماهشه ی بار تو بچه داری کمکم نکرد اونوقت تا دوسال قشنگ نوه دختریشا کمک کرد تا بزرگ شد یا دخت ...

خب توهم ازمادرت توقع داشته باش گلم

مـــن بــــــلا نـــیـــســـتـــم کـــه😒بــــــلا مـــنه 😋                                     خاطرات من خداحافظ👋                                                        لطفا، ازتـه تــه تـــه قلبت برای،سلامتی پدرومادرم دوتاصلوات🙏وبرای حاجت قلبیم یک صلوات 🙏میفرستی🌹

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خونه مادرشوهر کار نکنید که توقع کار کردنم نداشته باشید

منکه نهایت فقط یه ظرف میشورم خونشون که اونم حامله شدم دیگه نمیشورم چون دکتر قدغن کرده زیاد سرپا وایسادنو برام. 

تو خونه خودمم ظرف نمیشورم 

تاحالا هم نشده برم براش خونه تکونی کنم

میتونه کارگر بگیره وسع مالیشو که داره

پس نمیکنم که توقعی ام ازشون نداشته باشم

خب شماهم حرص نخور گلم جلوشون کلی از خالت تشکر میکردی همچنین ازمادرت بعدم رفتی خونشون بشین کنارشوهری

همینکارو کردم بعد برام قیافه گرفتن.اخه خیلی زرنگه مثلا دخترخالم طفلک چای دم میکرد میریخت تا می اومد ببره زد می اومد میبرد تعارف میکرد همه ببینن کار میکنه.خواهر شوهرم.یا موقع شستن ظرفا شد خدا شاهده رفت تو اتاق یه خالم داشت قابلمه بزرگارو میشست یکی هم باقی ظرفا رفت تو افق محو شد بعد که دید شوهرم داره میاد اشپزخونه زود اومد تو اشپزخونه سفره جمع میکنه.

منو میگی منم فاز ادمایی مثل شما رو نمیفهمم که رک به خودم نمیگی که فکرم مشکل داره مثلارمیری به این و ...

عزیزم فقط شما نگفتی چندنفر گفتن بی احترامی نکردم ببخشید

مـــن بــــــلا نـــیـــســـتـــم کـــه😒بــــــلا مـــنه 😋                                     خاطرات من خداحافظ👋                                                        لطفا، ازتـه تــه تـــه قلبت برای،سلامتی پدرومادرم دوتاصلوات🙏وبرای حاجت قلبیم یک صلوات 🙏میفرستی🌹
همینکارو کردم بعد برام قیافه گرفتن.اخه خیلی زرنگه مثلا دخترخالم طفلک چای دم میکرد میریخت تا می اومد ...

توهم همینجوری رفتار کن باهرکس مثل خودش باش فقط حرص الکی نخووورید بابا حرص میخورین اعصابتون متشنج میشه باشوهر دعوامیکنید اونوقت اوناسرزندگیشونن

عزیزم فقط شما نگفتی چندنفر گفتن بی احترامی نکردم ببخشید

اها پس چند نفر بعد منم نظرشون اینه خب ماهم سلیقمون اینه منم گاهی میرم یهویی خیلی هم خوشحال میشن اما معمولا سعی میکنم بدون دعوت جایی نرم اینجوری ادم سنگین و رنگین تره

خونه مادرشوهر کار نکنید که توقع کار کردنم نداشته باشید منکه نهایت فقط یه ظرف میشورم خونشون که اونم ...

عزیزم ماتو خانوادمون کمک کردن رسمه.هر جا بریم بهمکمکمیکنیم.اوایل انقد احمق بودم همینطور کار میکردم دیدم اینا خونه من ظرفم نمیشورن,حرصم گرفت منم فقط ظرف میشورم حالا اگه نکنم قیافه هاشون درهم میشه یا تیکه شونومیندازن.مقصر خودم بودم که صادقانه پیش رفتم.دلم بدجور ازشون گرفته.سر اونشب.

خونه مادرشوهر کار نکنید که توقع کار کردنم نداشته باشید منکه نهایت فقط یه ظرف میشورم خونشون که اونم ...

منم همینم تعداد هم زیاده...یا اگه زود برسم سالاد درست میکنم یا ظرف میشورم 

من یبار یهویی رفتم خونه مادرشوهر انقد خوشحال شدن همش بغلم میکردن و خوشحال بودن حالا فک کن همش تلپ تل ...

والا ما بدون دعوت میریم خوشحال میشن ذوق میکنن

منتظر دعوت بشینیم و خودمونو براشون بگیریم اونجوری فکر میکنن باهاشون غریبی میکنیم ناراحت میشن

اها پس چند نفر بعد منم نظرشون اینه خب ماهم سلیقمون اینه منم گاهی میرم یهویی خیلی هم خوشحال میشن اما ...

درست..هرکی عقیده ای داره دیگه...خوشبخت باشی