2777
2789
عنوان

مادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 912 بازدید | 85 پست
یعنی ما سبکیم؟😂

تورو نمیدونم ولی منکه یکم شکم دارم چندکیلو باید کم کنم تاسبک بشم هههههههه

مـــن بــــــلا نـــیـــســـتـــم کـــه😒بــــــلا مـــنه 😋                                     خاطرات من خداحافظ👋                                                        لطفا، ازتـه تــه تـــه قلبت برای،سلامتی پدرومادرم دوتاصلوات🙏وبرای حاجت قلبیم یک صلوات 🙏میفرستی🌹
خونه مادرشوهر کار نکنید که توقع کار کردنم نداشته باشید منکه نهایت فقط یه ظرف میشورم خونشون که اونم ...

منم فقط ظرف اونم قانون دارم اگه خونه مامانم و ظرفاشو بشورم اونجا هم رفتنی میشورم اگه خسته باشم خونه مامانم نشورم اونجاهم نمیشورم عذاب وجدان میگیرم خخخ 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

توهم همینجوری رفتار کن باهرکس مثل خودش باش فقط حرص الکی نخووورید بابا حرص میخورین اعصابتون متشنج میش ...

حالام فردا شعله زرد نذری داره ی زنگ نزده فردا پاشو بیا اینجا 

حالام فردا شعله زرد نذری داره ی زنگ نزده فردا پاشو بیا اینجا 

پس ازکجامیدونی

مـــن بــــــلا نـــیـــســـتـــم کـــه😒بــــــلا مـــنه 😋                                     خاطرات من خداحافظ👋                                                        لطفا، ازتـه تــه تـــه قلبت برای،سلامتی پدرومادرم دوتاصلوات🙏وبرای حاجت قلبیم یک صلوات 🙏میفرستی🌹
هر سال اربعین نذری شله زرد داره 

اخرین بارکه خونش بودی چیزی نگفت به شوهرتم نگفته

بنظرم تا نگفته نرید.....اخه معمولا یا ازقبل صحبتشو میکنن یازنگ میزنن

نه نگفته منم تا زنگ نزنه نمیرم  

میدونی شرایط تو فرق داره الان اتفاقا اونا انتظار دارن زنگ بزنی چون میدونی نذری دارن و توقع دارن بری کمکشون خودتو بزار جای اون الان نشسته میگه ببین عروسم میدون نذری دارم نمیاد یه سربکشه کمک کنه 

وای مادرشوهرمن فرشتست۲سال باهاشون زندگی کردم یک بارناهاریاشام درست نکردم ساعت یک ظهربیدارمیشدم بعضی وقتابیدارم میکردمیگفت دخترم پاشوواست صبحانه اماده کردم بخورکه ضعف نکنی بعدبخواب وقتی باردارشدم خودیگه واویلااصلانمیزاشت دست به سیاه سفیدبزنم حتی اتاقمم قسمم میداددست نزنم خودش میومدکارامومیکردکه من اذیت نشم خلاصه الان چندماهه خونم جداشده هفتی سه چهاربارزنگ میزنه میگه بیاخونمون دلم واست تنگ شده خیلی خوبه مادرشوهرمن وقتی نینیم بدنیااومدهمش خودش میگرفتش میگفت توبخواب اگه خیلی بیتابی کردمیدم بهت بعضی مادرشوهراازمادرخودادم مهربون ترن