2777
2789
عنوان

یسوال داشتم 🥹🥹🥹

174 بازدید | 12 پست

اخلاقم جوریه که روی ادما نمیتونم روی ادما جواب رک بدم بعدش کلی جواب ذهنم میرسه چند روزه معاون مدرسمون بهم گیر داده مانتوت فلان نپوش کلا با من بد رفتاری داره اصلا نمیدونم چی بگم بهش خیلی خیلی ناراحت میشم بعدش خودمم معلمم ولی نمیدونمچرا بهم گیر میده هی میشه راهنمایی کنین چطور برخورد کنم باهاش

بگو هرکی سلیقه‌اش برای خودش قابل احترامه 

من خودم همیشه بیشتر وقتا اون لحظه حرف نمیاد تو ذهنم ولی بعدش میرم فکر می‌کنم بعد بعد چند روز هرجور شده بحثو باز می‌کنم اون جوابو بهش طرف میدم 🤣🤣🤣🤣

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب شاید واقعا مانتوت مناسب معلم مدرسه نیست دیک بالاخره هرجایی یه قانونی داره

من کلا چیزای گشاد میپوشم ولی کوتاهه کوتاه و تنگ نیست حتی بغیر این ماجرا حس میکنم ازم انرژی نمیگیره یا خوشش نمیاد کنار بقیه حرفای شکننده میزنه خیلی ناراحتم میکنه مشکلم اینه نمیتونم حرفی بگم ب ادم یجورایی از بالا نگاه میکنه 

بگو هرکی سلیقه‌اش برای خودش قابل احترامه من خودم همیشه بیشتر وقتا اون لحظه حرف نمیاد تو ذهنم ولی بعد ...

واقعا عصبی میشم چون روش حرفی نمیزنم اونم هی گیر میده سعی میکنه بحثو بکشونه اداره

واقعا عصبی میشم چون روش حرفی نمیزنم اونم هی گیر میده سعی میکنه بحثو بکشونه اداره

با مهربونی با بد اخلاقی نه بهش حالی کن که اصلاً برات مهم نیست یا اصلاً هرچی میگه بگو چشم ولی کار خودتو کن اینجور سری دوم سوم می‌فهمی که اصلاً به حرفش محل نمیدی

خب عزیزم اونا وظیفه دارن به دانش آموزا تذکر بدن لباس کوتاه وتنگ نپوشن و به قانون مدرسه احترام بزارن

ولی وقتی شما که معلمی به قانون مدرسه احترام نمیزاری ومانتو کوتاه میپوشی باید چیکار کنن؟!