2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خبر دارین تا عید صعودی؟

اگه هنینجوری پیش بره عبد ۶میلیونم رد میکنه

السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚

خبر نداری قیمت بنزین داره گرون میشه . قبض آب چندبرابر شده . چندتا اقلام ضروری گرون شده . مالیات ها زیاد میشن والی آخر.  یه قسمتیش برای تحریم و جنگ و این حرفاست ولی قسمت دیگه ش اینه که همه مون باید به آتیش جهل ۱۶ میلیون ایرانی بسوزیم😐😏

وقتی کسی میگه از تاپیکِ من برید بیرون ، شما باید برای حفظ شخصیت و عزت نفس خودت جوری از تاپیک بری ، که انگار اصلا از اول به اون تاپیک وارد نشده بودی 👋 توجه کنید که من درباره ی تاپیک و نی نی سایت حرف نمی زنم😇 توی این سایت و فضای مجازی کلا خیلی فعال نیستم ؛ فقط یک پیج شخصی اینستاگرام دارم که گاهی اونجا استوری میذارم ‌.هرکسی از شما دوستای قدیم و جدید اگه دوست داشتید میتونید درخواست بدین و آدرس پیج رو تو خصوصی بپرسید که بهتون بگم ❤️ 

خبر دارین تا عید صعودی؟اگه هنینجوری پیش بره عبد ۶میلیونم رد میکنه

منم از همین میترسم خواهر طلا مهم نیست گرونی که در پی گران شدن طلا و دلار هست نگران کننده است

خبر نداری قیمت بنزین داره گرون میشه . قبض آب چندبرابر شده . چندتا اقلام ضروری گرون شده . مالیات ها ز ...

دقیقا تا کی میشه تحمل کرد چرا باید اینهمه ما سختی بکشیم حس می‌کنم برده هستیم اینجا

خبر نداری قیمت بنزین داره گرون میشه . قبض آب چندبرابر شده . چندتا اقلام ضروری گرون شده . مالیات ها ز ...

حالا تو اون تاپیک قبلی منم همینارو گفتم بعد ی کابر اومده میگه مقصر دولت نیست

پس مقصر این همه گرونی و تحریم و بدبختی کیه ؟

ما مردم عادی باز مقصریم؟

تهش هیچی نیست باور کن....
دقیقا تا کی میشه تحمل کرد چرا باید اینهمه ما سختی بکشیم حس می‌کنم برده هستیم اینجا

دقیقا من فکر میکنم اینا همه حساب شده هست برای نارضایتی بیشتر مردم و رسیدن به یک سری اهدافشون

وقتی کسی میگه از تاپیکِ من برید بیرون ، شما باید برای حفظ شخصیت و عزت نفس خودت جوری از تاپیک بری ، که انگار اصلا از اول به اون تاپیک وارد نشده بودی 👋 توجه کنید که من درباره ی تاپیک و نی نی سایت حرف نمی زنم😇 توی این سایت و فضای مجازی کلا خیلی فعال نیستم ؛ فقط یک پیج شخصی اینستاگرام دارم که گاهی اونجا استوری میذارم ‌.هرکسی از شما دوستای قدیم و جدید اگه دوست داشتید میتونید درخواست بدین و آدرس پیج رو تو خصوصی بپرسید که بهتون بگم ❤️ 

حالا تو اون تاپیک قبلی منم همینارو گفتم بعد ی کابر اومده میگه مقصر دولت نیستپس مقصر این همه گرونی و ...

😂 میخوان نفهمن چون منفعت داره براشون نفهمیدن