2777
2789
عنوان

تل گرام بدویید واردا بیان

227 بازدید | 28 پست

بچع ها شخصی با من پیام میداد که آخرین پیام و من ساعت ۱۳:۱۵ دادم و ایشون جواب نداد.

و بعدش دیدم تا ساعت. یه سره آنلاین بود.خودم هی چک کردم دیدم انلاینه تا ساعت ۲

الان بعد ۱ساعت باز چک کردم دیدم نوشته آخرین بازدید ۱۳:۱۵!!! 

چطور ممکنه؟؟؟ من خودم دیدم تا ۲آنلاین بود!!!

دستکاری میکنه آخرین بازدیدشو؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😕😕😕😟

پس جهنم اینه!                                                         هرگزبه این شکل درباره ش فکرنمی کردم !              یادتون هست: گوگرد،سیخ،آتیش....                          آه!                                                           عجب حرف های مضحکی سال ها درمغزمان فروکردند .                احتیاجی به سیخ نیست!       حالا فهمیدم جهنم  همان زندگی اجباری با احمق های اطرافه....!

هنگ میکنه یا بهتره بگم قاطی میکنه مال منم اینجوریه درواقع طرف انلاین نیست ولی چون زیاد رفتی تو اسمش اینجوری شده درواقعیت همون یکو رب اخرین بازیدیش بوده

الهی بی گناهم ز تو....... جز تو نخواهم....اگر عشقت گناه است...... بدان غرق گناهم

عزیزم ممکنه وای فایش روشن بود و خودش اصلا تو تل گرام نبود

ش ارژ۲۰۰۰ تومنیو میخری۲۲۰۰ تومن ،۱۸۰۰تومن ش ارژ میکنه😐اینو هرجای دنیا بگی۳ماه تیمارستان بستریت میکنن😆😆😆
بخدا میشه،تاحالا از طرف ایشون خیلی پیش اومده 

من اصن همچین موردیو نشنیدم مگه این که دوتا حساب کاربری داشته باشه 

او که در شش ماهگی باب الحوائج میشود گر رسد سن عمو حتما قیامت میکند.یا علی اصغر دستم به دستانت 
گفتم شاید برنامه ای چیزی هست که میشه تایم و دستکاری کرد

نه همچین چیزی وجود نداره

او که در شش ماهگی باب الحوائج میشود گر رسد سن عمو حتما قیامت میکند.یا علی اصغر دستم به دستانت 
گفتم شاید برنامه ای چیزی هست که میشه تایم و دستکاری کرد

نه شایدنتش روشن بوده ولی جاهای دیگه گشتوگذارمیکرده مثلابامخاطبای دیگش حرف میزده وایناولی آخرین بارک اومده پیغام شماروخونده۱وربع بوده باشه امیدوارم متوجه شده باشی😁