2777
2789
عنوان

مهریه هزارسکه ای ببخشیم یا نه

129 بازدید | 18 پست

دخترخالم از بچگی با من بزرگ شده مثل دوتا خواهریم همه جا باهم میریم

دوسال پیش تو 21 سالگی با دوست پسرش که 24 سالش بود ازدواج کزدن این مدت دعوا و تنش بینشون خیلی زیاد شد من شاهد خیلی از بحثاشون بودم سعی کردم کمک کنم ولی درست نبود خودمو هی دخالت بدم میگفتم بزار درست میشه

از اونطرف موقع عقد اینا هزارتا سکه برای دخترخالم مهر کردن ک به پول الان میشه شصت میلیارد

پسره فقط یه خونه باباش براش خریده 120 متره سه دونگشم به اسم دخترخالمه

الان دخترخالم میگه من نمیخوام پسر مردم رو بیچاره کنم که

باباش از بچگی کار کرده بعد من بیام کل داراییشونو بکشم بالا؟درسته؟

از طرفی خود پسره میگه سه دونگ خونه رو زدم به نامت بیا سه دونگ دیگه رو هم میزنم برات ماهم بهش میگیم همینکاررو بکن ولی دختر خالم میگه همین سه دونگ خودم برام بسه میتونم یه خونه 60 متری تو غزب تهران بخرم بدم اجاره برگردم خونه بابام اینا

بنظرتون چیکار کنه بهتره؟

60 میلیارد بهش تعلیق نمیگیره فقط 114 تا 

ولی اگه یه روزم من بخشیدمت،تو خودتو به خاطر شبایی که من با گریه خوابیدم،به خاطر همه دردهام،حال بدم،تنهایی هام،آوارگی هام،سرزنش های بقیه،آرامبخش های پی درپی،موهای سفیدم،قلب دردهام نبخش 🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

60 میلیارد بهش تعلیق نمیگیره فقط 114 تا

نه اون قانون به اسمه یکی از نزدیکانمون وکیل خیلی معروفیه میگه به راحتی میتونید هزارتا سکه رو درخواست کنید از خانواده پسر

انقد مردم از ماده های قانون اساسی به دورن زود تا یه چیزیو میشنون باور میکنن

کلی جوون الکی رفتن زندان سر اینکه فکر میکردن چون بیشتر از 114 تا سکه قانون نمیذاره هرچقدر که مهریه ببندن اشکالی نداره

۶۰ میلیارد و اینا همش الکیهدادگاه فقط حداکثر ۱۱۴ سکه از مهریه رو حق زن میدونه بقیش الکیه ویترین و نم ...

نه دیگه این چیزی که شما میگی کلی بند ریز و درشت داره آخرش هم منتفی میشه و پسر باید کل مهریه رو بده