2777
2789
چه مشکلی داری؟

🍁تعداد بالای دانش آموزان و نیاز به تعریف کلاس جدید و معلم پایه اول
🍁وضعیت درب سرویس بهداشتی ها و همچنین نظافت سرویس
🍁وضعیت نظافت راهرو ها و حیاط مدرسه
🍁وضعیت نظافت کلاس ها
🍁نبود چوب لباسی با توجه به سرد شدن هوا و همراه بردن کلاه و کاپشن
🍁قول تخته هوشمند دادن ولی عملا تخته برای بچه های کلاس اول زیاد استفاده نشده
یعنی در 30روز یک ماه تعداد استفاده از تخته هوشمند به تعداد انگشت های یک دست نرسیده
🍁ضد عفونی شدن کلاس ها و راهرو ها حداقل هفته ای یک بار
🍁نداشتن کارت خوان و خط تلفن
🍁نداشتن زنگ درب مدرسه
🍁نداشتن معلم بهداشت
🍁نداشتن معلم ورزش
🍁اطلاع رسانی نشدن خرج کردهای مدرسه
🍁یک خدمتگزار برای دو شیفت با توجه به اینکه خودشون هم اظهار داشتن بچه ها پسر هستن و شیطون کم هست . نیاز به نفر دوم هست. یعنی هر شیفت یک نفر
🍁به گفته خود خدمتگزار مدرسه .سطل آشغال های کوچیک‌ باعث میشه زود زود پر بشه و بچه ها دور سطل می‌ریزن و وقت زیادی گرفته میشه که باید روزی چندبار سطل ها خالی بشن. اگه سطل بزرگ باشه یک بار خالی بشه طول روز کافیه . و زمان برای کارهای دیگه بیشتر دارن
🍁پس گردنی های آقایون به بچه ها
🍁تنبیه بچه ها که حیاط تمیز کنن . اگه این مورد انجام میشه باید بعد از اینکار اون بچه رو هدایت کنن سمت سرویس و برای نظافت دست و ... هم راهنمایی کنن
🍁مورد بعدی وقتی معلم میبینن یک بچه مریضه از کلاس بفرسته دفتر و زنگ بزنن پدر مادرش بیان دنبالش. دو بار اینکار بکنن دفعه سوم مادر بچه مریض نمیفرسته مدرسه. مخصوصا بیماری های واگیر مثل آبله مرغان
🍁نبود مایع دستشویی
🍁کمبود سطل زباله در سطح حیاط راهرو ها و کلاس ها
🍁نیمکت های کهنه و قدیمی و داغون

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

🍁تعداد بالای دانش آموزان و نیاز به تعریف کلاس جدید و معلم پایه اول🍁وضعیت درب سرویس بهداشتی ها و هم ...

هر ناحیه بازرس داره

اصلا برای بازرسی خود منطقه

مدیر دبستان دخترم هم خیلی مشکل داشت همه گفتن جاش سفته کاریش نمیشه کرد 

با کمک همین بازرسها جابجاش کردیم یک خانم دکتر روانشناس مدیرشون شد

عزیزم کدوم ناحیه هستین؟ 

متاسفانه این مشکلات هست

مهمترین مورد که حتما رسیدگی می‌کنند کتک زدن دانش اموز هست

ولی خرابی در مدارس و نبود معلم ورزش و بهداشت و....

ربطی به مدرسه نداره باید آموزش پرورش اقدام لازم رو انجام بده نیرو و بودجه در اختیار مدرسه بذاره

بعد شما میخوای بری آموزش پرورش شکایت وقتی خودش مقصر هست؟ 

ازمون یک میلیون گرفتم موقع ثبت نام

درسته ولی واسه اون هزارتا دلیل بیان می‌کنند 

من آموزش پرورش گلبهار آشنا دارم میدونم کاری نمی‌کنند شما اگر تمایل دارین اسم مدرسه رو بگین من بهشون‌میگم