2777
2789
عنوان

كسايي كه درمورد جهيزيه ميدونن ياتهيه كردن بيان

| مشاهده متن کامل بحث + 1598 بازدید | 208 پست
بچه با سی یا چهل تومن واقعا،؟من فرشام سه پیش گرفتم 10 تومن بخدا تعجب کردم .. مارک وسایل برقی سامسونگ ...

من الان قيمت روز از ديجي كالا دارم ميگيرم. برو نگاه كن.ترتيب اجناس رو بزن از كمترين به بيشترين. مياره كامل

حتی انجام دادن یه کار اشتباه بهتر از هیچ کاری نکردن و دست روی دست گذاشتنه.
ما اکثر تیکه های بزرگو مرد میخره حدود بیست و پنج تومن شد وسایل خودمم حدود پونزده تومن سرجمع چهل تو ...

عه مثل ما رسم دارین منم یه سال هس که عروسی کردم تیکه های بزرگ و شوهرم خرید.سرویس چوب .یخچال.گاز.لباسشویی.یدونه فرش.توی با میزش .مبل ..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا ما رسم نداریم شوهر چیزی بگیره خوش بحال شما....تازه مادر شوهرم تیکه میندازه چون پسر آپارتمان دار ...

ماهم رسم نداريم بگيم بخرن ولي يجورايي شد بابام گفت ٣تا وسيله رو بخرن اونم مطمعن نيستم بخرن زياد روش حساب نميكنم 

الکی الکی بزرگ شدیم😟
منم جشن عقدم باخودم بود۶تومان🤧

ما جشن بله برون داریم وشب چله و عیدی با دختر

عروسی با پسر

مورِه میبینی که شر و با صفایُم؟بچِه محله امام رضایُم.  زلزلیُم،حادثِیُم،بلایُم !!! بِچِه محله امام رضایُم
عه مثل ما رسم دارین منم یه سال هس که عروسی کردم تیکه های بزرگ و شوهرم خرید.سرویس چوب .یخچال.گاز.لباس ...

اهل کجایی

مورِه میبینی که شر و با صفایُم؟بچِه محله امام رضایُم.  زلزلیُم،حادثِیُم،بلایُم !!! بِچِه محله امام رضایُم

دیگه همه هم که فرش دستباف نمیخرن الان فرش ماشینی ۲ تومن دستبافت ۱۲ تومن

تفاوت یه فرشم ۱۰ تومن

پس ممکنه جهیزیه یکی ۳۰ تومن بشه یکی ۱۵۰ تومن چیز عجیبی نیست که بعضیا اینقدر تعجب کردن

خدای من اینقدر مهربونه که تو بهترین شرایط بمن فرزند سالم و صالح میده خدایا شکرت
ما اکثر تیکه های بزرگو مرد میخره حدود بیست و پنج تومن شد وسایل خودمم حدود پونزده تومن سرجمع چهل تو ...

خوش بحال شما.کجا زندگی میکنید که این رسم رو دارید؟بعد خودتون واسه پسراتونم میخرید یا فقط وقت ازدواج خودتون همچین رسمی دارید؟

💖🌷خدایا آرامشی میخواهم از جنس خودت🌷💖
مگه فرشش چیه ک ده تومن بشه؟؟؟دوتا۱۲ متری فوقش میشه۴تومن  ۴ تاشم ده تومن نمیشه

قربونت برم من دو تا شش متری دستباف گرفتم بپرسی میبینی کم یا زیاده قیمتش.. من اصلا اصلا فرش ماشینی دوس ندارم 

زندگی به من آموخت که هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست ...
خوش بحال شما.کجا زندگی میکنید که این رسم رو دارید؟بعد خودتون واسه پسراتونم میخرید یا فقط وقت ازدواج ...

چرا ما واسه داداشمم خریدیم

همینه دیگه ،همه جا همینه

مشهدیم

ماهم رسم نداريم بگيم بخرن ولي يجورايي شد بابام گفت ٣تا وسيله رو بخرن اونم مطمعن نيستم بخرن زياد روش ...

معمولا ما ميگيم صوتي تصويري با داماد. اما اينكه 3 تا تيكه بگيرن و شامل چي ميشه رو نميدونم 

حتی انجام دادن یه کار اشتباه بهتر از هیچ کاری نکردن و دست روی دست گذاشتنه.

ماهم تیوی کولرویخچال و۱فرش باسرویس خواب باپسره ولی خانواده شوهرم کمکش نکردن بابام کمکش کرد وخودشم سرویس چوب وکابینت وکمد دیواری ویخچال گرفت عروسیم خودش می گیره نه خانواده اش

من اگرنیکم ،اگربدتوبروخودراباش.
مگه فرشش چیه ک ده تومن بشه؟؟؟دوتا۱۲ متری فوقش میشه۴تومن  ۴ تاشم ده تومن نمیشه

عزیزم دروغم چیه اینجوری حرف میزتی ....یه نکا ب قیمت فرش دستباف مدل ماهی بزن قیمت میاد دستت اینجوری قطعات حرف نمیزنم بانوی مهربون

زندگی به من آموخت که هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست ...