2777
2789
عنوان

كسايي كه درمورد جهيزيه ميدونن ياتهيه كردن بيان

| مشاهده متن کامل بحث + 1598 بازدید | 208 پست

واسه من ۳۰ تومن شد.تلوزیون و یخچال و لباسشویی با همسرم بود.گاز رومیزی هم خونه داشت دیگه نخریدم.ظرف و ظروفو پلاستیکی هارو به اندازه خریدم .

+ پیج پسرمه عکسای قشنگ و مطالب خوبی داره ممنون میشم فالو کنید💖@mani_roshandel💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا ما رسم نداریم شوهر چیزی بگیره خوش بحال شما....تازه مادر شوهرم تیکه میندازه چون پسر آپارتمان داره عروسی با خونواده دختر ....منم روم نشد بگم یه عقد محضری با سی نفر با یه شامو پارسال مامانم بخدا 6 تومن خرج کرد ما صدامون در نیومد....

زندگی به من آموخت که هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست ...

ما اکثر تیکه های بزرگو مرد میخره حدود بیست و پنج تومن شد

وسایل خودمم حدود پونزده تومن

سرجمع چهل تومن...

مورِه میبینی که شر و با صفایُم؟بچِه محله امام رضایُم.  زلزلیُم،حادثِیُم،بلایُم !!! بِچِه محله امام رضایُم
من گفتم کم کمش اگه دقت کنید وگرنه خب معلومه بخوای مارک بخری و بیشتر وسایل بگیری هزینشم بیشتر میشه دی ...

من یخچال فریزرم چهاردرهایسنسه ۶تومان ۴تومان هم یخچال هست بی ضمانت 

ولی من وسایل بزرگم خودم خریدم وخونه ام ازخودم داشتم .

اگه بخواهی خیلی چیرهاروبزنی همان۴۰.۵۰میشه خیلی گرون نخر

من اگرنیکم ،اگربدتوبروخودراباش.
والا ما رسم نداریم شوهر چیزی بگیره خوش بحال شما....تازه مادر شوهرم تیکه میندازه چون پسر آپارتمان دار ...

پسر خونه داره به اسم خودش. بگو دختر هرچقدر هم جهاز بیاره 5 سال بعد باید بریزه دور یا از بین رفته. اصلا قابل مقایسه نیستن. 

الان از نزدیکانم یخچال فریزر هیمالیا گرفتن ۵ تومن نشد بستگی داره به مارک وسیله ها

الان یه ساید هم میتونی بخری ۱۵ تومن

۱۰ تومن تفاوت دو یخچال

خدای من اینقدر مهربونه که تو بهترین شرایط بمن فرزند سالم و صالح میده خدایا شکرت
پسر خونه داره به اسم خودش. بگو دختر هرچقدر هم جهاز بیاره 5 سال بعد باید بریزه دور یا از بین رفته. اص ...

بنظرت میشه به یه مادرشوهر پررو این چیزارو گفت ...تازه احترامشونو نگه میداریم بقران منو یه ماه یه دعوت نکرده خونشون

زندگی به من آموخت که هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست ...
سی تومن خوشبحالت کم کم یه یخچال 8 تومن فرش 10 تومن یه لباس شویی با ظرفشویی 5 تومن  .....من سی ت ...

مگه فرشش چیه ک ده تومن بشه؟؟؟دوتا۱۲ متری فوقش میشه۴تومن  ۴ تاشم ده تومن نمیشه