2777
2789
عنوان

خانوما از صبح تا الان چیکارا کردین کی کاراتونو شروع میکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 580 بازدید | 47 پست
دخترم بردم مدرسهجاروبرقی و گردگیریتظافت سرویساستحمامبیکارم تا ظهر که برم دنبال دخترم انشاالله

دمت گرم چقدر زود تموم کردی 

از ساعت چند شروع کردی مگه؟

انقدر دلم میخاد منم صبح زود کارامو انجام بدم ک ظهر راحت باشم ولی نمیشه

تویی که امضامو میخونی،💛میشه برام دعا کنی امسال فرهنگیان قبول شم💛😢

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هیچ کاری نکردم کلی کار دارم بار دارم حوصله ندارم پسرممچسبیده بهم نمیزاره😧

وای چقدر منی منم باردارم پسرمم ولم نمیکنه حالم ندارم پاشمم

وای ازین حسی ک صبح منتظر میشی مهمون بیدار شه متنفرم خودمم فردا صبح تجربش میکنم😑😂

دیشب جا انداخته بودم تماس گرفتن دارن میان رخت و خواب جمع کردم و چایی بدست منتظر مهمان🤣

منی که کلی کاردارم به خاطرعملی که کردم نمی تونم بلندشم ..فرداهم مهمان دارم😊قدرسلامتیتون روبدونید

چه عملی 

آره واقعا درک میکنم آدم بی پول باشه ولی سالم باشه

دمت گرم چقدر زود تموم کردی از ساعت چند شروع کردی مگه؟انقدر دلم میخاد منم صبح زود کارامو انجام بدم ک ...

من ساعت ۸ شروع میکنم

چون دوبار تو هفته انجام میدم معمولا همیشه مرتبه

۱ساعت صبح زود بیدارشی به بیشتر کارها میرسی

دیشب جا انداخته بودم تماس گرفتن دارن میان رخت و خواب جمع کردم و چایی بدست منتظر مهمان🤣

واسه شام اومدن ؟

خونه مامانم این مدلیشو زیاد تجربه کردم😂😂خونه خودم نه خداروشکر😂😂

کلاس موسیقی دارم هیچی تمرین نکردم

الان میخوام شروع کنم بلکه قطعه ها در بیاد🤦🏻‍♀️

شبم برگشتم باید بشینم تمرین بنویسم و سرچ کنم برای کلاس فردام

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊

من 6 بیدار شدم از 8 هم سرکارم   

وزن شروع: 72کیلوگرم    وزن هدف : 57کیلوگرم   هدف 1: 70 کیلوگرم(رسیدم) هدف2: 68 کیلوگرم (رسیدم) هدف 3: 66کیلوگرم(رسیدم) هدف4: 64 کیلوگرم (رسیدم)  هدف 5: 62 کیلوگرم  هدف 6: 60 کیلوگرم  هدف7: 58 کیلوگرم 

هیچ کاری نکردم هنوز کار خاصیم ندارم فقط می‌خوام ظرفای صبونرو بشورم بعد اشپزخونرو جاروبرقی بکشم و شاید دسشوییم بشورم بعد برم حموم شبم که فقط باید یه برنج بذارم با تن ماهی بخوریم یعنی کلا کارم یه ساعت زمان میبره

فقط 21 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود 🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🤩 

تازه از خواب بیدار شدم اومدم تو سایت یه عالمه کار دارم ظهر شوهرم بیاد خونه بعد من برم گوشت تازه و مرغ بخرم فردا شب نزدیک ده نفر مهمون دارم تو خونه ات نامرتبه تازه میخوای شرو کنی؟؟؟من انقدر استرسی ۸۰ درصد کارامو امروز میکنم یه سوفله خریدم یکی دیکه میخوام بخرم آجیل و میوه بخرم بعد برم آرایشگاه بعد بیام خونه دسر و ژله سالاد درست کنم قرمه سبزی هم بار بزارم مرغم فردا درست میکنم خلاصه که امروز و فردا رو خیلییی کار دارم 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا