2777
2789
عنوان

خانوما از صبح تا الان چیکارا کردین کی کاراتونو شروع میکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 580 بازدید | 47 پست

۷صبح صبونه ب بچم دادم باباباشدراهش‌انداختم رفتن پاشدم ظرفای دوروزو شستم نوزادم بیداذشد دگ تاالان بااون درگیربودم الانم گفتم ی ربع استراحت کنم ناهارباربذارم اکر بشه رخت خواب و خونه ... مرتب کنم اماده شم برم دخترمو ازمدرسه بیارم🤦

وای چقدر منی منم باردارم پسرمم ولم نمیکنه حالم ندارم پاشمم

الهی شما پسرت چندوقتشه با این وضع مهمون میخوای چیکار😑

خدایا شکرت که همسری زیبا و مهربان به من بخشیدی💜و یه پسر ناز بهم دادی❤😙با یه نی نی تو راهی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هفت صبح بیدارشدم بچهامو صبحونه دادم بعد بچه کوچیکم تب داره  داروهاشودادم یک سالشه بعد خوابوندم 

یاعت هفت 30حوص قرمه سبزی کردم سریع لوبیارو با اب جوش خیسوندم سبزیم ازفریز دراوردم تا یک ربع پیش که سبزی ولوبیاروبارگذاشتمه یکساعت دیگه هم گوشت بوقلمو رواضافش میکنم تا ساعت یک نیم خوب جابیفته 

العانم سرمبل سه نفره دراز کشیدم یکم استراحت کنم چون  دیسک کمردارم  رلطتی دیشبم تا 2نیم بیداربودم یک بند لباس مشکی بادست شستم حیاط شستم حمام منظم کردم  یه دیگ بزرگم ترشی درست کردم  خلاصه ازدیشب دوکاراخونیم

فدای چهارتادخترام😍قربون سه تاپسرام😍دورهفت تاتون بگرده مادرتون😍

من ساعت ۸ شروع میکنمچون دوبار تو هفته انجام میدم معمولا همیشه مرتبه۱ساعت صبح زود بیدارشی به بیشتر کا ...

من یه روز درمیون همیشه تمیز میکنم کامل ولی دو بچه یه ساله و ۲۴ ساله دارم همش میریزن 😑😂

تویی که امضامو میخونی،💛میشه برام دعا کنی امسال فرهنگیان قبول شم💛😢
کلا از اینکه مهمون بیاد شب خونه ام بخوابه متنفرم... البته اینکه خونه کوچیکه بی تاثیر نیست جا ندارم!

منم بدم میاد خونم کوچیک نیس ولی خب یجورایی راحت نیستم و همش استرس دارم

کلاس موسیقی دارم هیچی تمرین نکردمالان میخوام شروع کنم بلکه قطعه ها در بیاد🤦🏻‍♀️شبم برگشتم باید بشی ...

موفق باشی عزیزم

هیچ کاری نکردم هنوز کار خاصیم ندارم فقط می‌خوام ظرفای صبونرو بشورم بعد اشپزخونرو جاروبرقی بکشم و شای ...

چقدر خوب من کم کم ۳ ساعتی باید سرپا باشم😑😂

من دیشب جراحی دندان عقل با جراحی لثه همزمان انجام دادم

الان فقط دارم استراحت میکنم

پس هیچی🥹😵‍💫

میترسم بمیرم ولی هنوز خودم را نشناخته باشم..🎴 اگه اون روز نرسه که آهنگای موردعلاقه منو با هم گوش کنیم و هد بزنیم چی؟ 

تازه از خواب بیدار شدم اومدم تو سایت یه عالمه کار دارم ظهر شوهرم بیاد خونه بعد من برم گوشت تازه و مر ...

من همیشه میزارم برا همون روزی ک مهمون بیاد چون بچه کوچیک دارم هرچی مرتب کنم دوساعت بعد ریختس 

مهمونامم خودین راحتم باهاشون😁

موفق باشی عزیزم 😁😘

چقدر خوب من کم کم ۳ ساعتی باید سرپا باشم😑😂

مهمون داشتن همین دیگه   

فقط 21 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود 🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🤩 

۷صبح صبونه ب بچم دادم باباباشدراهش‌انداختم رفتن پاشدم ظرفای دوروزو شستم نوزادم بیداذشد دگ تاالان باا ...

تمیزکاری با نوزاد خیلی سخته 😑😢

الهی شما پسرت چندوقتشه با این وضع مهمون میخوای چیکار😑

۱۶ ماهشه

دیگه گفتن میایم نتونستم چیزی بگم البته نمیدونن من باردارم هنو به هیشکی نگفتم 

هفت صبح بیدارشدم بچهامو صبحونه دادم بعد بچه کوچیکم تب داره داروهاشودادم یک سالشه بعد خوابوندم یاعت ...

دمت گرم واقعن 👌