2777
2789

من خودم امشب مهمون دارم ساعت ۵ میرسن هنوز شروع نکردم خونم نامرتبه 😑

شما بگین چیکار کردین انرژی بگیرم برم روکار😁

تویی که امضامو میخونی،💛میشه برام دعا کنی امسال فرهنگیان قبول شم💛😢

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یه آهنگ شاد پلی کن انرژی مضاعف میشه. اول گوشت و برنج یا چیزی ک میخوایو کنار بذار و آماده کن .بعدم تمیزی خونه 

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔 

هیچی فقط صبحونه خوردم و ظرفای که از شب مونده جمع کردم تو ظرفشویی

غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂.                    وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته.                                 حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا رو‌پیامم ریپلی نزن👍

صب بیدارشدم بچه رو بردم مهد منتظر نشستم مهمونا بیدار بشن 😑😑😑نمی دونم ناهار بپزم یا نپزم؟ خسته ام

وای ازین حسی ک صبح منتظر میشی مهمون بیدار شه متنفرم خودمم فردا صبح تجربش میکنم😑😂

یه آهنگ شاد پلی کن انرژی مضاعف میشه. اول گوشت و برنج یا چیزی ک میخوایو کنار بذار و آماده کن .بعدم تم ...

امیدوارم تا ۲ تموم شه