2777
2789
عنوان

بنظرتون دیره واس بچه دارشدن یا هنوزهستن کسایی ک هنوز بچه ندارن

| مشاهده متن کامل بحث + 3472 بازدید | 202 پست

نههه

زندایی من یکسال نزاشت بچه دار بشه کوچیک بود همونم باز حرف دراوردن

عزیزم واقعا اخه این گریه داره؟

یه ازمایش بزار تو کیفت از اینک سالمی و میتونی بچه دار بشی ولی نمیخای هر کی گف نشون بده بگو میتونم ولی نمیخام

بعدشم قانونش همینه که ۵ سال بعد ازدواج بچه بیاد تو زندگی

دانشجو معلم ۱۴۰۵🌱✨️  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

والا خواهرم 97 ازدواج کرده هنوز کسی بهش نگفته بچه بیار

واقعا؟؟؟؟؟بخدا ک دل ادمو میکشنن.همش ب مامانم میگن دخترت جشکل داره بچه دار ننیشه؟شوهرش مشکل داره؟؟اصلا اونقد حرفاشون داغونم کردن شبو روز کارم شده گریه

جان جدت لایکم نکن بدممم میاد😬😤عوضش هرچقدمیخای ریپلای کن.ریپ دووووس🙂🥰😍🫢
دکتر ک رفتم هیچ مشکلی نداشتم سونوم و ازمایشام عالی بودن‌..

خب پس الان چرا بچه نمیخواین ؟ سه سالم گذشته خوبه دیگه ولی به نظرم دیر نیست به خودت استرس نده

باردار نیستم تیکر ان شاالله خونه خریدنم هست و ان شالله باردار بشم به دعای شما نی نی سایتی ها خیلی اعتقاد دارم دعا کنید تا خرداد هر دوش برام تیک بخوره

بهترین سن بارداری بین 20 تا 30 هست به حرفای دیگران گوش نکن هر وقت خودتو شوهرت دوست داشتید بچه دار شید

ولی اینم بگم من 8 سال صبر کردم و بچه دار نشدم بعد که بچه دار شدم دیدم چه اشتباهی کردم نذاشتم بچم زود دنیا بیاد شما بیشتر از 4 سال طولش ندید زیاد طول دادنشم خوب نیست

خدایا من از تو ، تو را خواهم و بس
کجاش دیره این دفعه گفتند بگو فعلا می‌خواین عشق و حال کنیم بچه برامون زوذه

هنوز مسافرت دوتایی وقت نکردیم بریم،هنوز شرایط مالی نداریم اصلاااا جور نیس،میدونم بچه بیاد واقعا محتاج بقیه میشیم اما این دهن مردم همیشه بازه

خب خودت فکر کن الان.یه سونو حداقل ۱ تومن هست.از پسش بر میای؟؟؟

تو بگو ۱۰۰تومن....اصلا از حقوق هیچیییی نمیمونه،شوهرم کم اوردنی حتی پول سیگارشو از مامانشو میگیره در این حد شرایطمون بده فعلا‌...تا یکی دوسال عالی میشیم ولی الان.‌‌

شرایط ک بکم جور نیس.حیلی دستمون تنگه حتی چیزی واس خونه نمبتونیم بخریم خریدای روزمره....ازبس قرض و قس ...

پس خاهش میکنم ازت بچه نیار نیارررر

با حرف مردم زندگی یه بچه رو با سختی شروع نکن 

بچه رفا اسایش ارامش میخاد هر وقت تونستین اینا رو فراهم کنین اونوقت اصن ۵ تا بیار

دانشجو معلم ۱۴۰۵🌱✨️  

شرایط ک بکم جور نیس.حیلی دستمون تنگه حتی چیزی واس خونه نمبتونیم بخریم خریدای روزمره....ازبس قرض و قس ...

با این وضعیت چه جور میخوای خرجای بارداری و نوزاد رو بدی ؟

هدفت از بچه دار شدن تو این مقطع فقط حرف مردم احمقه

🏃🏻‍♀️

لازم نیست به حرف همه گوش بدیم که. من تاریخ عروسیمون با دختر دایی شوهرم که هم سن هم بودیم یه ماه اختلاف داشت. ایشون همون ماه اول بار دار شد. مدام به من می گفتن که فلانی دیگه تو فکر بچه دومشه، تو نمی خوای؟؟؟ منم اهمیت نمی دادم. پسر من از دختر دوم ایشون چند ماه کوچکتره