2777
2789
عنوان

بنظرتون دیره واس بچه دارشدن یا هنوزهستن کسایی ک هنوز بچه ندارن

| مشاهده متن کامل بحث + 3472 بازدید | 202 پست
عزیزم از من به تو نصیحت یمی بیاری میگن چرا تک دوتا بیار پس به حرف بقیه اهمیت نده گل اما از من که یکی ...

مامانه منم میگه دوتا ی جا بیار دیگ راحت شو....والا اونقد دلمو شکستن همش گریه میکنم.خالم گفته بود مشکل از شوهرشه....اخه تو چ زود دکتر شدی تشخیص دادی

جان جدت لایکم نکن بدممم میاد😬😤عوضش هرچقدمیخای ریپلای کن.ریپ دووووس🙂🥰😍🫢
واقعا؟؟؟؟؟بخدا ک دل ادمو میکشنن.همش ب مامانم میگن دخترت جشکل داره بچه دار ننیشه؟شوهرش مشکل داره؟؟اصل ...

اره بابا من خودم فروردین سال 87 ازدواج کردم تا سال 91 بچه دار نشدم تازه اونایی که با من ازدواج کردن پنج سال بعد من بچه آوردن

دیگه الان با تغییر سبک زندگیا و مسائل اقتصادی بچه نیاوردن خیلی جاافتاده

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سن بچه دار شدن بالا ۳۰ عه تو کدوم دهات زندگی میکنین؟ بهشون بگو به شما ربطی نداره.آنقدر بدم میاد از آ ...

تو دهات نینی سایت فکرمیکنن ۳۰ سالگی یعنی پیری معمولا بین ۱۸ تا ۲۲ دو سه تا بچه دارن

🏃🏻‍♀️

ی گوشتو در کن ی گوشتو دروازه حالا حالا هام بچه دارنشو حداقل تا ۴سال دیگه

وای کاش میتونسم اونقد ضعیفم ک نگو.همش گریه میکنم 

شرایط ک بکم جور نیس.حیلی دستمون تنگه حتی چیزی واس خونه نمبتونیم بخریم خریدای روزمره....ازبس قرض و قس ...

اذیت خودتون و بچه نکنید. سنی ندارید که. صبر کن دستتون وا شه. بارداری و زایمان خرج داره. بعدش که بدتره

هنوز مسافرت دوتایی وقت نکردیم بریم،هنوز شرایط مالی نداریم اصلاااا جور نیس،میدونم بچه بیاد واقعا محتا ...

ولشون کن اصلا نرمالش اینه تا سه سال اول بچه دار نشید تا ببینید اصلا اخلاقتون زیر یه سقف به هم میخوره و زندگی زناشویی تون آیا  دوام داره یا نه 

بعد یه بچه رو وارد زندگیتون کنید

دکتر ک رفتم هیچ مشکلی نداشتم سونوم و ازمایشام عالی بودن‌..

من ۳ سال بود ازدواج کرده بودم شوهرم بچه نمی‌خواست بعد جاریم ۷ ماه بود اومده بود باردار شد

تو مهمونی بهم گفت هر کی تا سه سال بچه نیاره بهش میگن اون بچه دار نمیشه

من فکر کردم از سر دلسوزی حرف میزنه ولی فرداش شوهرم اومد گفت حامله شده

من خیلی بخاطر حرفش ناراحت شدم گفتم این یه الف بچه نرسیده داره واسه من حرف درست میکنه و با شوهرم دعوام شد چون نمیزاشت بچه دار بشیم ومن خیلی بچه دوست داشتم وسط دعوا شوهرم بهم گفت اون لیاقت بچه دار شدن داره ولی تو نداری

هنوز باهاش قهر و سر سنگین بودم که اومد گفت جاریم تو ۴ ماهگی بچشو سقط کرده 

یعنی بی دلیل بچش کرده بود رفت کورتاژ کرد

یکسال بعد هردومون با هم دختر دار شدیم الانم هردومون یه پسرم داریم

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
تو دهات نینی سایت فکرمیکنن ۳۰ سالگی یعنی پیری معمولا بین ۱۸ تا ۲۲ دو سه تا بچه دارن

اصلا بچه دار که بشی زندگیت همش می‌ره برا اون.. ی آدم بیست ساله بچه دار شده مثل اینه بچه بچه داشته باشه...

ایشون زودم ازدواج کرده. من خودم تازه ۳۰ سالگی می‌خوام آستین بالا بزنم...

من ۳۲ سالمه هنو ازدواج نکردمتو ۲۳ اونوقت میکن بچه نداریبه اونا چه ربطی داره

راس میگب گلم....ب مامانم همش‌میگن دخترت حامله نمبشه چرا مشکلی دارن؟اونم خب مادره دلش میشکنه میگه خودشون نمیخان

تو بگو ۱۰۰تومن....اصلا از حقوق هیچیییی نمیمونه،شوهرم کم اوردنی حتی پول سیگارشو از مامانشو میگیره در ...

خب دو سه سال دیگه که هنوز وقت داری.الکی به خودتون سخت نگیرین .هرکی گفت چرا نمیارین هم بگو تو اگه کلا خرجشو میدی تا من بیارم بدم به تو.فقط چکاپ حتما انجام بده.

بعدشم به شوهرت بگو اینا همش نشونس که سیگار نکشی .

من و خواهرشوهرم همزمان ازدواج کردیم سال ۹۵.

دختر من کلاس دوم، ولی اون هنوز بچه نداره.

شرایط آدما مختلفه، برای همه نمیشه یه نسخه پیچید.

من سنم بالا بود ، اگر صبر میکردم، مطمئنا داستان داشتم.

خواهرشوهرمم شرایطش جور نیست، ان شالله به وقتش میاره

اصلا بچه دار که بشی زندگیت همش می‌ره برا اون.. ی آدم بیست ساله بچه دار شده مثل اینه بچه بچه داشته با ...

ای وای  دقیقا...دخترخالم دقیقا همسنه منه دوتا بچه کوچولو داره،اما خودش شبیه ۳۵ساله ها شده،ازبس بچه داری میکنه ولی من پیشش انگار ۱۸سالم.از اون شاداب ترم

ببین کلا دکترا می گن زیر ۳۰ یا ۳۵سال..درست یادم نیست...،بعد از یک سال اقدام باید مراجعه کنید..البته هم زن هم شوهر...

بعد از اون ۶ ماه که زمانو از دست ندید

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز
من و خواهرشوهرم همزمان ازدواج کردیم سال ۹۵.دختر من کلاس دوم، ولی اون هنوز بچه نداره.شرایط آدما مختلف ...

دقیقا،خیلیا شرایطشون جور نیس خیایلا هم هستن میگن بچه بیار روزیشو خدا میرسونه،منی ک میدونم شوهرم توفشاره همش کار میکنه تا ب جایی برسه الان بچه بیارم واقعااااا نمیتونیم ازپسش بربیاییم اما اونقد عاشق بچه هستم ک منطف ق حالیم نمیشه افسرده شدم 🥲😭