2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره ولی چی میشه کنارش تیپشم خوب باشه؟اخه مردای ایرانی ببخشید همه کوتاهن و بد تیپ اکثرا

همه رو خوب اومدی🤣

چی بگم نظر شما هم محترم 

اخر همه چیز قشنگه اگر نبود بدون به اخرش نرسیدی 

جدید از نوید پور فرج خوشم اومده، همچین شوهری بدید برم سر خونه زندگیم.

مچکرم 

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

خوش تیب هاواسه زنشون نیستن فک کردی بقیه رمادس ازسرش برمیدارن

ماهمه همسفریم،،،،،،،،،،،                                                     مقصدش کوی خدا،،،،،،،                                                     مازاقلیمی پاک ،،،،،،،،،،،                                                                که بهشتش نامندبه چنین رهگذری آمده ایم ،،،،،،،،                                          
اسی من هیکل و قد بلند و قیافه خیلی برام مهمهنمیگم خیلی قدبلند و خوش قیافه باشه هاولی به دلم باشه واق ...

خودت قدت چنده؟ والا من قدم بلنده چیز زیادی نمیخام طرف ازم بلند تر باشه ولی اونا میرن کوتاها رو میگیرن برعکس

من فقط کسیو میخام ک مرد باشه و خوش اخلاق

ینی اگه کوتاه بود و ریش در نمیاورد یا ظاهر خیلی معمولی داشت خونه نداشته باشه مدرکش دیپلم باشه تازه کارشو شروع کرده باشه قبول میکنی؟

خودت چند سالته

خب اونایی که قند تو دلتو اب میکنن چه ویژگیایی دارن؟😅😅

قد بلند با ته ریش یا ریش اهل ورزش کلن خوشتیپ و مردونه

در کنارش اهل کارو تلاش و زن دوست خانواده خوب 

وای دلم خاست