2777
2789
عنوان

دقت کردین سایت پر شده از

| مشاهده متن کامل بحث + 523 بازدید | 26 پست
چرا فکر میکنید اینجا فقط باید حرف در مورد زایمان و بچه دار شدن باشه درست که یه سری تاپیک ها کاملا خا ...

چرا باید آقایون همیشه به چهارچوب خانوم ها ورود کنن ینی تو تمام این سال ها اومدن یه سایت مخصوص زنان زدن آقایونم هجوم اوردن 

من بی احترامی به شما نمیکنم اما هروز کلی تاپیک میبینم که خانوم ها شاکی هستن از درخواست های مکرر آقایونه سایت!!!

واقعا چه نیازی هست شما اینا باشین اگه قرار بود با آقایون همکلام بشیم و درد و دل کنیم اولا همسر خودمون بود دوما میرفتیم داخل فضای مجازی نمیومدیم اینجا

آدم با الاغا که وارد بحث نمیشه😉

آره ولی خب کجا قانون رعایت میشه که توی سایت بشه

درسته واقعا

ولی واقعا ورود آقایون به سایت اونم کاربری خانومانه خیلی زشته ینی تو یه سایتم ک مخصوص خانوما بود اینا باید ورود میکردن!

من مشکلی با بودنشون ندارم ولی خیلی تاپیک هارو دیدم خیلیا شاکی بودن بخاطر مزاحمت اینجور افراد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درسته واقعاولی واقعا ورود آقایون به سایت اونم کاربری خانومانه خیلی زشته ینی تو یه سایتم ک مخصوص خانو ...

آره همش درخواست میدن 

تایپیک های سرکاری و بی ادبی 

کلا ما از دست اینا هیچ جا راحت نیستیم 

حریم نداریم 

گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین (ع) /خانه آباد شدم خانه ات آباد حسین (ع) 
چرا باید آقایون همیشه به چهارچوب خانوم ها ورود کنن ینی تو تمام این سال ها اومدن یه سایت مخصوص زنان ز ...

من‌کاملا درک میکنم حرف شما و الباقی دوستانو 

و حق کامل بهتون میدم‌

من نوعی فقط به یک دلیل اینجام

چون حس خوبی از سایت هایی مثل فیس بوک یا جامعه هایی مثل اینستاگرام ندارم بخاطر فیک بودنشون 

ولی اینجا با دغدغه ها با مشکلات با امیدها و نا امیدی ها و با درد ها و شادی ها اشنا میشم 

روزمره گی های دوستان 

برام خیلی چیزها جالبه 

ولی به هیچ عنوان وارد مباحث خانومانه نمیشم چون شخصیتم اجازه نمیده 

اخر همه چیز قشنگه اگر نبود بدون به اخرش نرسیدی 
من‌کاملا درک میکنم حرف شما و الباقی دوستانو و حق کامل بهتون میدم‌من نوعی فقط به یک دلیل اینجامچون حس ...

فک کنم شما باید برین سایت مخصوص خودتون نه خانوم ها وقتی خودتون سایت دارین چرا میاین اینجا😑

فک کنم شما باید برین سایت مخصوص خودتون نه خانوم ها وقتی خودتون سایت دارین چرا میاین اینجا😑

اینکه شما جنسیتی میکنید فکر‌نکنم منطقی باشه 

چون هیچ جای سایت نزدن ورود اقایون ممنوع 

در ضمن من نوعی کاربریم زدم اقا 

عکس پروفایلم نشون میده اقا هستم 

توی همین سایت خیلی از کسایی که شما نمیدونید ولی من میدونم اقایونی هستن که با کاربری خانومانه اومدن توی همه مسایل هم دخالت میکنن و نظر میدن 

پس منطق حکم میکنه فرقی بین کسی که کاملا مشخصه اقا هست با این نامردها باشه

همون طور که همه اقایون بد نیستن همه خانم ها هم خوب نیستن همه ما میدونیم و همجنس های خودمونو کاملا میشناسیم 

پس لطفا بجای جنسیتی کردن هر چیزی سعی کنیم کاربرهای خوب شناسایی کنیم و محیط سالمی تشکیل بدیم 

اینکه شما جنسیتی میکنید فکر‌نکنم منطقی باشه چون هیچ جای سایت نزدن ورود اقایون ممنوع در ضمن من نوعی ک ...

منظورم کلی با مدیریت سایته عرضم کردم من جسارتی به شما نمیکنم کلا میگم نباشید بهتره

منظورم کلی با مدیریت سایته عرضم کردم من جسارتی به شما نمیکنم کلا میگم نباشید بهتره

ممنون از شما که وقت گذاشتید و تونستیم باهم تبادل نظر بکنیم 

پوزش بابت اینکه جسارت کردم نظر شخصی خودمو بیان کردم امید که ناراحتی پیش نیومده باشه

همون طور که همه اقایون بد نیستن همه خانم ها هم خوب نیستن همه ما میدونیم و همجنس های خودمونو کاملا می ...

والا بقول شما آقایون سایت شدن گرگ در لباس بره چجوری کاربرای خوبو شناسایی کنیم 🤣

والا بقول شما آقایون سایت شدن گرگ در لباس بره چجوری کاربرای خوبو شناسایی کنیم 🤣

خواهر خوب و محترمم 

برید توی تاپیک ها بخونید مطالب اونهارو کاملا متوجه میشید که نویسنده خانم نیست 

طرز نوشتن یه خانم و بیان مشکلات و احساساتش با یه اقا خیلی فرق داره 

خیلی راحت میتونید پیدا کنید این ادمهارو