2777
2789

دوستان من دانشگاهم تموم شده ولی اینی که میگم حدودا پیارسال بود که دیدمش. من چون واحد هامو تند تند برداشته بودم به ترم بالاتری ها رسیده بودم. سر کلاس بودم که پسره اومد با دوستاش تو کلاس. همین لحظه اول چقدر از قیافش آرامش گرفتن قشنگ اجزای چشای قشنگش صورت قشنگش تو ذهنمه از دو سال پیش. بهم لبخند خیلی قشنگی زد وای چقد میخواستمش از صمیم قلبم. رفت با دوستاش ته کلاس نشست منم گاهی واسه این که الکی به بهونه دفترمو از کیفم برداشتم برمیگشتم یه نیم نگاهی بهش مینداختم. حس میکردم تیکه ای از بهشته 😂😂اولین بار بود خیلی یکیو میخواستم ولی اون با دوستاش گرم تعریف بود باز چشمش تا خورد به من برگشتم رو به کلاس 😂گفتم ضایع نباشه.خلاصه گذشت و سر یک کلاس دیگه بودم باز اومد ته کلاس نشست. باورتون میشه وقتی میدیدمش استرس میگرفتم؟ چند بارم منو تو راهرو دانشگاه دید تو حیاط دید فقط لبخند زد 😂مننن خر ذوق میشدم ولی هیچوقت نمیومد جلو بگه میخوامت خیلی ذهنم درگیر بود که چرا نمیگه تا این که گذشت و یه کلاسی بودیم که استادش میگف باید هر کدومتون یه خوراکی هر جلسه بیارید خلاصه منم شیرینی رو بردم اول برا اون گرفتم 😂اولین بار بود رو در رو می‌شدیم چشم تو چشم ولی گفت نمی‌خورم انقد دلم شکستتتت بغض کردم یه حال بدی بهم دست داد اشک تو چشام جمع شد حتی استاد هم فهمید 😂از همون موقع استاده فهمید میخوامش هی سر به سرم میزاشت. خلاصه سرتون رو درد نیارم کلاس که تموم شد کلاس بعدی هم همون کلاس بود با همون استاد. پسره رفت از استاد یه چیزی بپرسه منم تصادفی رفتم پیش استاد. استاده هم شوخ بود گفت چقد بهم میاین. استاده از اون هیز ها بود منم که حالم بد بود چون اون از شیرینی ها نخورده اخم کردم ولی پسره خندید. خلاصه با پسره رفیق خیلی صمیمی شدیم و هر لحظه منتظر بودم بگه عاشقتم. میدونستم رل نداره در این حد صمیمی بودم ولی هیچوقت بهم نمی‌گفت عاشقتم فقط میگفت ما با هم دوستیم و گاهی به شوخی تو پیام میگفت بوس بهت و اینا ولی نگفت دوستت دارم. حالا هنوزم دوستیم ولی هیچوقت نگفت میخوامت با این که مطمئن بودم دوستم داره 😔😔هنوزم میخوامش ولی نه مثل قبل.. فقط یه خواستن الکی. به نظرتون هیچوقت منو نخواست؟ هنوزم رل نداره ولی گاهی استوری میزاره که همش فکرشو میکنم😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی ناراحت شدم ، ولی احتمالا دلیل خاصی داره ک نیمومده جلو

نه تو مانی و نه اندوه و نه هیچ یک از مردم این آبادی،به حباب نگران لب یک رود قسم،و به آن لحظه شادی که گذشت غصه نیز می گذرد،آنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند.تو زندگی لحظات خوب و بد داریم،که فک میکنیم سخت ترین لحظاتن،باور کنید هیچ کدوم نمیمونن و میگذرن،قدر داشته ها،پدر و مادر،برادر و خواهر،دوست و فامیل رو بدونیم،با ادمایی ک باهامون خوبن بی نهایت خوب باشیم،همیناست که میمونه مگه چقدر عمر میکنیم؟عمری که یه ثانیه بعدش معلوم نیست،اگر کسی بدخلقه و باهاتون نمیجوشه،باهاش بد رفتار نکنید فقط فاصله بگیرید و بگذرید چون ما از شرایط و مسیر زندگی اونا خبر نداریم شاید تو باتلاق خودش غرق شده،چیزایی هست که در موردش نمیدونیم،جبران کنید کسی قراردادی نداره بهتون خوبی کنه،توی لحظات قهر و عصبانیته ک ارزشمون باید نشون داده بشه وگرنه توی خوشی و خرمی که همه خوبن و قابل احترام،هیچ وقت توی این لحظات کسی رو خراب نکنین،بدشو نگید،هر چیزی رو ب زبون نیارید،خط قرمزا،حساسیت ها و راز های طرفو روی دایره نیارید همونجور که برای خودتون دوس ندارین،خودشون پشیمون میشین،پول در بیارید،پس انداز کنید،توی زندگی خیلی بکارتون میاد پس انداز و رزق حلال ادمو بالا میبره،اما براش انسانیتتو زیر پا نزار وباعث ضایع شدن حق کسی به اندازه یک ریال نشو،بابت پول غصه نخور، اما تمام تلاشتو برای بدست اوردن و نگهداریش بکن،حد اعتدال در پرداختن بهش هم فراموش نشه،یوقت چنان غرقش بشین ک زندگی و عزیزتر از پول ها رو یادت بره،راه حفظش خرید اول مسکن،طلا،دلار و خودرو هست ،راه افزایشش کار کردن،سرمایه گذاری و درست خرج کردنه،به خودت برس و خوش پوش باش، ادم تمیز و مرتب با دندان های تمیز و بوی خوب و با کفش های بدون لک و لباس های خوش رنگ همراه لبخندو همه دوست دارن و شیک بودن گرون بودن نیست ، شیک یعنی چیزی رو بپوشی که خودتو توش میبینی و بهت بیاد و به دلت باشه،کتاب بخونید رمان ، تاریخ و بیهوده وقتتو هدر نده با یجا نشستن و زیاد خوابیدنو تفریح زیاد کردن موافق نیستم چرا ک ارزش ها و موقعیت های ایندتون رو به خطر میندازه ، سعی کنید اطلاعاتتون رو از محیط پیرامون،مسایل روز،تلفن های هوشمند،بازار، اجناس،اونچیزی ک توی زندگی خودت و اطرافیانت بهشون میپردازن بالا ببر اگر تا اینجا خوندی خوشحال میشم برای ارامش اول دل خودت و بعد دل من یه صلوات بفرستی،ممنون🌹

هوووووف امان از این حس توام مث منی از عشق و عاشقی می‌ترسی ولی تو دلی داری :)

آره خیلی دوسش دارم من بخدا اصلا مزاحمش نمیشم بهش پیام نمیدم خودش میده تا میام فراموشش کنم بازم ظاهر میشه حالمو میپرسه چن بار دسته جمعی با اکیپ چون تو اکیپ هم اون هست هم من رفتیم کافه ولی دو تایی هرگز نرفتیم ولی خیلی مغروره 

خیلی ناراحت شدم ، ولی احتمالا دلیل خاصی داره ک نیمومده جلو

چی بگم من از دو سال پیش یه آدم دیگه شدم افسرده بی روح مریض :) گرچه خودشم اینو نمیدونه فقط گاهی حالمو میپرسه میگه دلم برات تنگ شده. نمیدونم چی میشه کرد 😔

آره خیلی دوسش دارم من بخدا اصلا مزاحمش نمیشم بهش پیام نمیدم خودش میده تا میام فراموشش کنم بازم ظاهر ...

پسرای مغرور همینن آدم بلاتکلیف میمونه و خیلی اذیت میشه کاش ی راهی بود که بفهمی حس عاشقانه داره بهت یانه.. میشه سناتونو بگی؟ تا خالا شده عکسشو بوس کنی :(؟ 

فرشته کوچولو💫🧚‍♀️
پسرای مغرور همینن آدم بلاتکلیف میمونه و خیلی اذیت میشه کاش ی راهی بود که بفهمی حس عاشقانه داره بهت ی ...

عزیزم من 25 سال اون 26 همسن همیم اون یک سال بزرگ تره. توام عشق نافرجام رو تجربه کردی؟ چند سالتون بود 

آره خیلی بوس کردم و اشک می‌ریختم اما همون اوایل بود بعدش نمیدونم یه جورایی نمیخوامش ولی میخوامش 😂😂یعنی حداقل مثل قدیم نه. ولی قطعا خودش میدونه میخوامش قسم میخورم میدونه و اونم خیلی خوش خنده هست خیلی مهربونه ولی در حین مهربونی غرور داره. 

عزیزم من 25 سال اون 26 همسن همیم اون یک سال بزرگ تره. توام عشق نافرجام رو تجربه کردی؟ چند سالتون بود ...

آره دقیقا نافرجام..... منم همینم هم ازش متنفرم هم میخامش بعد ی اتفاقی افتاد که باهاش دعوای خیلی بدی کردم که خیلی بی حرمتی شد و هیچ راهی دیگه وجود نداره و درست و منطقیشم همینه که غرورم میگه  فراموشش کنم اما خب تو دلیمه:) 

فرشته کوچولو💫🧚‍♀️