2777
2789
عنوان

فامیل مون رفته خواستگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 207 بازدید | 16 پست
ولی نظرم اینه بعد از چن سال تجربه،حمایت مالی شعور میخواد که اکثر پسرا ندارن و فک میکنن چون طرف پولدا ...

بنظرم باید پسر خودش برا زندگیش تلاش کنه و اگرم قرار بر حمایت هست،یکی هولش بده(از نظرمالی) این دختر درآینده باپسری روبه رو میشه ک هروقت نیازمالی داره پسره میگه برو از بابات بگیر میبینی ک ندارم

زیبایی هرکس با تفکرش نمایش داده میشه
بنظرم باید پسر خودش برا زندگیش تلاش کنه و اگرم قرار بر حمایت هست،یکی هولش بده(از نظرمالی) این دختر د ...

من بااین ک همسرم شعور بالایی تواین زمینه داشت،بازم ناخوداگاه مشکلاتی پیش میومد ک اصلا خوب نبود مخصوصا موقع نیاز مالی ک من دلم میخواست مستقل باشیم ولی خانواده اون ،اونو طوری کوک کرده بودن ک وظیفه خانواده خانومته برادخترخودشونه ماهم ب خواهرات خیلی دادیم...اونجا بود ک فهمیدم پسرمردم همیشه پسرمردمه... هیچ دامادی مث پسرخودت نمیشه ک اینقد براش لطف کنی ازون موقع ب بعد هیچوقت حمایت مالی خانوادمو قبول نکردم چون زندگی خودم داشت دچار چالش میشد... آدم نون خشک بخوره اما با دست رنج زحمت شوهرش

زیبایی هرکس با تفکرش نمایش داده میشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان