2777
2789
عنوان

یه ترفند بگین که خودتون کشفش کردین

6720 بازدید | 148 پست

یه ترفند بگید که خودتون کشف کردید  و خیلی کاربردی بوده .....  راجع به هرچیزی باشه اوکیه

مثلا یکی تو توییتر نوشته بود : وقتی از یه پیج میخوام  برای بار اول خرید کنم که ازش مطمئن نیستم بهش دایرکت میدم میگم چرا خواهرمو بعد ثبت سفارش بلاک کردی...اگه منم بلاک کرد معلومه فیکه اما اگه گفت اینطور نیست و زمان سفارشتونو بگید واقعیه😂

چه کاریه خب کد مرسوله رو تو سایت چک کنه تمام😂

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

با کف صابون رو اینه بکشی دیگه بخار نمیکنه 

تو حموم دستم کفی بود حواسم نبود زدم به اینه دیدم دیگه بخار نکرد بعدا ترفندشو تو نت خوندم 😂

کسایی که دوستشون داریم هرگز مارو واقعا ترک نمیکنن..   چیزایی هست که از دسترس مرگ خارجه                                 نقاشی ..خاطره ... و ...  عشق♥                              

الان که تعریف کردی همه آنلاین شاپای کلا هبردار اینو یاد میگیرن و بخوان کلاهب رداری کنن و بندارنتون تو دام‌میگن نه زمان سفارشتون رو بگید بعد پولو میریزی بلاکت میکنن🤣🤣

من خودم برای خرید اینترنتی یه روشی دارم که خب قطعا لو نمیدم

حداقل چندتا سایت خوب معرفی کن🥲

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

موقع پیاز خرد کردن جلوی پنجره باز خرد کنید یا تو هوای آزاد ، چون هوا میچرخه و نمیذاره بوی پیاز به بینی تون بخوره و اشکتون در بیاد 

حتی زیر هود هم میشه 

فقط 12 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو مثل یه خواب خوب فانتزی 

پشه کوره رو اگر میخوای با دست بکشی دستت خیس باشه راحتتر میکشی 

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی