2777
2789
عنوان

یه کاربری بود بلوچ بود

1707 بازدید | 23 پست

بچه ها من خیلی وقته نیومده بودم سایت 

قدیما یه کاربری بود بلوچ بود طلا فروشی داشتن عکس می‌ذاشت سنش کم بود بچه دار نمبشدن 

اسم کاربریش یادم رفته چی بود کارش دارم 

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍 
خلال سیب زمینی مزمز همچین چیزی بود

اره دمت گرم 

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فک کنم تعلیق شده بود

(👰‍♀💍)از کاربران نی نی سایت درس های زیادی گرفتم یاد گرفتم طرز فکر همه انسان ها شبیه من نیست و همه آدمها با اعتقادات خودشان زندگی کنند پس از هرکسی انتظار هر‌گونه رفتاری را داشته باشم❤️به هیچکس اعتماد نکنم شاید متشخص ترین افراد فیکی بیش نباشند❤️احترامم نسبت به افراد را به شعورشان گره بزنم❤️بیش از حد با کسی بحث نکنم چون آرامش خودم از بین خواهد رفت❤️آدمهای بی ادب و عقده ایی را درک کنم شاید گذشته تلخی آنها را به اینجا رسانده❤️

فک کنم تعلیق شده بود

اره الان دیدم نیست 

اره دمت گرم

اره چقد پولدار بود چقد سرویس طلا داشت شوهرشم طلافروشی داشت باباشم طلا فروش داشت اره بچه دار نمیشد مامانش بعد از چندتا دختز یه پسر باردار بود میگف بدنیا بیاد بابام میخواد براش گوساله بکشه....قشنگ یادمه کاربرو

هر کی با من در افتاد ور افتاد😝😝😝😝🤷

خلال سیب زمینی مزمز بود که کاربریش تعلیق شد

الان با یه کاربری دیگه هست

اگه اشتباه نکنم همسر دنیامه 

یه همچین چیزی کاربری جدیدشه

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

اووووووه ببین کی اومده سایت😅😀😂

17شهریور صبح قشنگی بود وقتی فهمیدم تو رو دارم خدایا شکرت ❤ خوشبختی یعنی یه دنیا قشنگی رو توی دلت حمل کنی .اخرای پاییز فهمیدیم نی نی مون یه دختر کوچولوی ناز که توی دلم و اومده بشه همه زندگی مامان و باباش ❤👪 ماه قشنگه بهاریمون  403/20  قدم روی زمین گذاشت 😍مامان تو بودن چقد شیرین مثل عسل ❤
اووووووه ببین کی اومده سایت😅😀😂

سلام چطوری عزیزم خوبی نینی خوبه 😍

سلام چطوری عزیزم خوبی نینی خوبه 😍

سلام گلم مرسی خوبیم 

دخترمم شیطون شده حسابی

تو چیکار میکنی گل پسرت بهتر شد دلدرداش 

17شهریور صبح قشنگی بود وقتی فهمیدم تو رو دارم خدایا شکرت ❤ خوشبختی یعنی یه دنیا قشنگی رو توی دلت حمل کنی .اخرای پاییز فهمیدیم نی نی مون یه دختر کوچولوی ناز که توی دلم و اومده بشه همه زندگی مامان و باباش ❤👪 ماه قشنگه بهاریمون  403/20  قدم روی زمین گذاشت 😍مامان تو بودن چقد شیرین مثل عسل ❤

[QUOTE=358165666] سلام گلم مرسی خوبیم  دخترمم شیطون شده حسابی تو چیکار میکنی گل پسرت بهتر شد دلدرداش  ...[/QUOTE

خداروشکر عزیزم 

اره کولیک داشت دورش گذشت تموم شد 

دخترت چیکارا می‌کنه 

پسر تنبل من هنوز نمیتونه سینه خیز بره 

[QUOTE=358165666] سلام گلم مرسی خوبیم دخترمم شیطون شده حسابی تو چیکار میکنی گل پسرت بهتر شد دلدرداش ...

الهییی چیکارش داری بچه رو 😁😀

دختر منم میفته روی شکمش بعد خسته میشه گریه که منو برگردون خیلی ام علاقه به شصت پاش داره😂

ولی رسما پوستم کنده شد تا مرحله نوزادیش و پشت سر گذاشتم😁

الهییی چیکارش داری بچه رو 😁😀دختر منم میفته روی شکمش بعد خسته میشه گریه که منو برگردون خیلی ام علاق ...

الهی اره اینم همینه گریه منو بردار 😅😅😅😅

اره دیگه بچه اولمون بود سخت بود 🥴

الهی اره اینم همینه گریه منو بردار 😅😅😅😅اره دیگه بچه اولمون بود سخت بود 🥴

عزیزم جوجه کوچولورو

اره واقعا تجربه خیلی مهمه ادم کلی استرس داره اولش

راستی سوال دومی رو کی میاری برای تو هنوز شروع شده یانشده😂

عزیزم جوجه کوچولورواره واقعا تجربه خیلی مهمه ادم کلی استرس داره اولشراستی سوال دومی رو کی میاری برای ...

خدا نکنه عمرا همین یدونه بسه 😅😅😅😅