2777
2789
عنوان

یه کاربری بود بلوچ بود

| مشاهده متن کامل بحث + 1708 بازدید | 23 پست
خدا نکنه عمرا همین یدونه بسه 😅😅😅😅

😂😂😂😂واااااای یعنی از دست تو 

منم یه نفر مدام پیگیره که دومی رو هم بیارم میگه یکی  کمه دلم میخاد نصفش کنمااا

17شهریور صبح قشنگی بود وقتی فهمیدم تو رو دارم خدایا شکرت ❤ خوشبختی یعنی یه دنیا قشنگی رو توی دلت حمل کنی .اخرای پاییز فهمیدیم نی نی مون یه دختر کوچولوی ناز که توی دلم و اومده بشه همه زندگی مامان و باباش ❤👪 ماه قشنگه بهاریمون  403/20  قدم روی زمین گذاشت 😍مامان تو بودن چقد شیرین مثل عسل ❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام بانو جان خوبین

من الان تو یه تاپیک دیگه بودم،بحثش رو طلوعین بود و چقد از خدا ها امید بودی برای نی نی،اومدم کاربریتون رو چک کردم تا دقیقا یه ماه بعدش باردار شدین،خدا رو صدهزار مرتبه شکر کردم براتون

سلام بانو جان خوبینمن الان تو یه تاپیک دیگه بودم،بحثش رو طلوعین بود و چقد از خدا ها امید بودی برای ن ...

سلام عزیزم بله 🥺و الان رو پامه 

ممنونم ازت 😘😘

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍 
اره دمت گرم

سلام عزیزم خوبین.شرمنده اینجا مزاحمتون میشم.

خیلی خوشحال شدم که دیدم نی نی دار شدین انشاءلله زیر سایه پدر و مادربزرگ بشه عزیزم.

عزیزم شما اووبوست مصرف کردین؟

سلام عزیزم خوبین.شرمنده اینجا مزاحمتون میشم.خیلی خوشحال شدم که دیدم نی نی دار شدین انشاءلله زیر سایه ...

سلام عزیزم ممنونم ازت خیلی متشکر 

نه عزیزم این قرصو نخوردم اصلا 

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍