2777
2789

ممنونم ازتون...خداروشاکرم که حتی تو مجازی هم دوستانی باوفایی مثل شما دارم امیدوارم هیچ گره ی بسته ای تو زندگیتون نباشه🩷🩷🩷

امشب عموی همسرم با پدرهمسرم اومدن خونمون بچه هامو اوردن 😍😍من خوشحال ترینم گفتم شادی هامو مانند غم هام با شما ب اشتراک بزارم ...همسرمم بردن کلینیک😊امشب پسرای نازم بغل مامانشونن🥺😍 پسر کوچیکم میگه مامان دیشب خواب دیدم غذا پختی برام ماکارانیه بیدارشدم یادم افتاد غذام که نصفه موند منو بابا برد گریه کردم 😭 گفتم فردا برات میپزم نفس مامان😍🫂

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸

خداروشکر 

اگر فضولی نباشه میتونم بپرسم مشکل همسرتون چیه؟

عرب ملک غزه کجا من کجا! فلسطین کجا! عشق به میهن کجا .هزاران چو لبنان و آن و این .فدای یک خشت ایران زمین .اگر طرفدار حق نیستی .برای ناحق هم کف نزن .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خداروشکر اگر فضولی نباشه میتونم بپرسم مشکل همسرتون چیه؟

اختیار دارین عزیزم ..همسرم اعتیاد ب قمار و شیشه داشتن متاسفانه 

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸
اختیار دارین عزیزم ..همسرم اعتیاد ب قمار و شیشه داشتن متاسفانه

آها.

خوب طلاق گرفتین؟!

عرب ملک غزه کجا من کجا! فلسطین کجا! عشق به میهن کجا .هزاران چو لبنان و آن و این .فدای یک خشت ایران زمین .اگر طرفدار حق نیستی .برای ناحق هم کف نزن .

هم دیروز هم امروز با دیدن تاپیکت گریه کردمالهی هیچ کس غمی تو این دنیا نداشته باشه

عزیزززممم🫂😍

خدا رو شکرتو رو خدا دیگه نذار ازت جدا بشندیشب جیگرم آتیش گرفت براشونخودت بسوز و بساز ولی کنارشون بمو ...

چشم عزیزم ببخش ناراحتت کردم دوستم😍♥️

چشم عزیزم ببخش ناراحتت کردم دوستم😍♥️

نه عزیزم این چه حرفیه؟؟؟

با همه وجودم درکت کردم

خودم رو بچه ها خییلی حساسم به خاطر همین همه محدودیتها و سختیا رو دارم به خاطرشون به جون میخرم.

هم برای اونا خیلی دلم سوخت

هم شما که مادری و جیگرت آتیش گرفته بود برای بچه هات

مادر منم خیلی با همه چی ساخت تا ما رو بزرگ کرد.پدربزرگم بهش میگفت اگه میخوای طلاق بگیری بدون بچه هات بیا مامانم هم پای ما موند و ساخت

الان میگه پشیمون نیستم از کارم

شما هم صبر کن انشالله بچه هات به سر و سامون میرسن چراغ دلت میشن